Já mám 5 čtyrek....nic-moc, ale na automechanika stačí, ne? Omluvených hodin 150, neomluvených 0 ! :-)
skaff: tywe jak je svet malej, ty snim chodis do tridy? Mate nekdo z Vas icq? jo jeste byl si na tom plese arabsky...to asi ne co?
na arabskou sem delal primacky. dvěstěpadesátej pod čarou :))
Tož taky přidám své výsledky.....
vysvědčení teda mám doma už něco přes měsíc.....
a součet známek na něm je 4 :))
jinak žádné příjimačky jsem letos nikam nedělal, hlásil jsem se na dvě školy, nikde po mě nic nechtěli, zdál jsem se jim asi moc dobrý na to, abych dělal příjimačky ;)
Před týdnem jsem byl u zápisu na VUT do brna (FIT) a asi tam teda zůstanu...
skaffe, nikdo neříká, aby si se drtil před hodinou. K drcení před hodinou jsou zpravidla 2 důvody: seš zkoušenej - hoří ti koudel u zadku, nebo se píše písemka.
Jsou 2 věci, který zásadně ovlivňujou prospěch: to, jestli dáváš o hodině pozor a to, jakou máš docházku. Zeptej se třeba toho největšího odborníka; tohle ti potvrdí.
Soudě podle pravopisu, rozhodně nepatříš mezi vypatlaný mozky.
majkls: právě tyhle dvě věci jsem tenhle rok trochu zanedbal :)
Mám tři čtyřky, dvouku z chování a neklas z dějáku. Kuva, to je v prdeli.
Ha Há! Vyhrála jsem! Jenom jedna 2, z Něminy...
to je teda super výhra, heh :)
bara>>Navic ve druhy tride na ZS, mel snad skoro kazdej same jednicky ;))
skaff: Chceš to nascanovat? :)
Také vám klidně všem oskenuji své vysvědčení, se 4 jedničkama, jinak nic... ;) ale.... sám se za to až skoro stydím, nikdy jsem nebyl šprtem a tak... :)
Džej Ár>>tvoje vysvedceni je kazdymu ukradeny ;))
aha, tak já už teda držím hubu ;)
ja sem skoncil s prumerem znamek 72.2% (mame % jako znamky), tj 2., nad 70 z tvurciho psani, literatury, matiky, chemie, telaku ... a pod 70 ze zbytku, z biologie 39% (30 je propadak :)))
chemikarka mi dala 82% (hodne dobra znamka) a do slovniho hodnoceni napsala ze nedavam pozor a pri laboratornich pracich ohrozuju spoluzaky, heh, na to ze sme meli laborky asi 3x do roka, a jenom pri jedny z nich sem si trochu naky redeny kyseliny vylil na ruku :))))
libovka :)
do toho nad 70 sem nezapocital takovyto jako estetika, AJ, zemak, dejak ... z tech mam nad 75 ...
kam to chodíš? kde tohle používají.
Okolo mojho bydliska pouzivaju percentualne znamkovanie len sukromne skoly. Neviem, ci je to tak aj inde.
jakub: osmilete gymnazium Budanka
www.budanka.cz