Vysvědčení - pochlubte se

Já mám 5 čtyrek....nic-moc, ale na automechanika stačí, ne? Omluvených hodin 150, neomluvených 0 ! :-)
skaff: tywe jak je svet malej, ty snim chodis do tridy? Mate nekdo z Vas icq? jo jeste byl si na tom plese arabsky...to asi ne co?
na arabskou sem delal primacky. dvěstěpadesátej pod čarou :))
ja se tam dostal ;))
Tož taky přidám své výsledky.....

vysvědčení teda mám doma už něco přes měsíc.....
a součet známek na něm je 4 :))

jinak žádné příjimačky jsem letos nikam nedělal, hlásil jsem se na dvě školy, nikde po mě nic nechtěli, zdál jsem se jim asi moc dobrý na to, abych dělal příjimačky ;)
Před týdnem jsem byl u zápisu na VUT do brna (FIT) a asi tam teda zůstanu...
skaffe, nikdo neříká, aby si se drtil před hodinou. K drcení před hodinou jsou zpravidla 2 důvody: seš zkoušenej - hoří ti koudel u zadku, nebo se píše písemka.
Jsou 2 věci, který zásadně ovlivňujou prospěch: to, jestli dáváš o hodině pozor a to, jakou máš docházku. Zeptej se třeba toho největšího odborníka; tohle ti potvrdí.
Soudě podle pravopisu, rozhodně nepatříš mezi vypatlaný mozky.
majkls: právě tyhle dvě věci jsem tenhle rok trochu zanedbal :)
Mám tři čtyřky, dvouku z chování a neklas z dějáku. Kuva, to je v prdeli.
13 jedniček, jinak nic
Michael Le: lhát se nemá
Ha Há! Vyhrála jsem! Jenom jedna 2, z Něminy...
to je teda super výhra, heh :)
bara>>Navic ve druhy tride na ZS, mel snad skoro kazdej same jednicky ;))
skaff: Chceš to nascanovat? :)
Michael Le: jo
Také vám klidně všem oskenuji své vysvědčení, se 4 jedničkama, jinak nic... ;) ale.... sám se za to až skoro stydím, nikdy jsem nebyl šprtem a tak... :)
Džej Ár>>tvoje vysvedceni je kazdymu ukradeny ;))
aha, tak já už teda držím hubu ;)
ja sem skoncil s prumerem znamek 72.2% (mame % jako znamky), tj 2., nad 70 z tvurciho psani, literatury, matiky, chemie, telaku ... a pod 70 ze zbytku, z biologie 39% (30 je propadak :)))

chemikarka mi dala 82% (hodne dobra znamka) a do slovniho hodnoceni napsala ze nedavam pozor a pri laboratornich pracich ohrozuju spoluzaky, heh, na to ze sme meli laborky asi 3x do roka, a jenom pri jedny z nich sem si trochu naky redeny kyseliny vylil na ruku :))))

libovka :)
do toho nad 70 sem nezapocital takovyto jako estetika, AJ, zemak, dejak ... z tech mam nad 75 ...
kam to chodíš? kde tohle používají.
chodim do 6.!
Okolo mojho bydliska pouzivaju percentualne znamkovanie len sukromne skoly. Neviem, ci je to tak aj inde.
jakub: osmilete gymnazium Budanka
www.budanka.cz