Teorie spiknutí...

Nějak se mi z toho Londýna dělá šoufl... Nikdo se k tomu nepřihlásil a mně to začíná silně připomínat demolici americkejch dvojčat, už tehdy byla moje první myšlenka: Bush si to objednal. Dycky jsem měla ztřeštěný nápady, ale tenhle mě dodneška nepustil. Bush tehdy okamžitě začal vykřikovat nepodložený obvinění a rozpoutal válku, kterou potřeboval... Teď je summit G8, opět je tam Bush a opět v rozhovorech vykřikuje s Blairem: nevzdáme se... Opět relativně málo zraněných na tak efektní akci, navíc nález blíže nespecifikovaného balíčku v budově, kde se summit konal. Chtějí nám vštípit do podvědomí, že útočila Al-Kajda, ačkoliv opět nemaj jedinej důkaz? Já myslim, že to byl Bush...
No jinak to doplním za Lauru:

http://www.novinky.cz/zahranicni/60178-londyn-celi-teroristickemu-utoku.html

Na další stránce je m.j. napsáno, že se k útokům přihlásila Al-Kajda, což je zatím nepotvrzeno viz:

http://www.novinky.cz/zahranicni/60201-k-utokum-v-londyne-se-prihlasila-al-kajda.html

Takže teď obávaná otázka - nebude na řadě taky jednou Praha? Ale, že by to dělal Bush se mi věřit nechce.
Já tomu nevěřim... Přihlásili se po internetu... Tohle proběhlo i po dvojčatech - jednu chvíli se k tomu někdo přihlásil a pak to stáhnul - to nás právě má zmást. Já vim, jsem blázen, ale vim, že Bush je svině a klidně by to udělal, ne- že by to vymyslel, ale přistoupil na to. Upeklo se to jako dlouhodobej scénář dopředu, postupně nás to má poštvat proti arabum, číňanum, rusum - takhle se povede další světová válka - už plíživě začla. nebudou lítat atomovky, ale budou se točit vysokorozpočtový hollywoodský filmy s rasistickym podtextem, budou se dít falešný útoky... Kult USA ještě vzroste a postupně nám úplně vymejou mozky... Já vim, jsem magor :)
Mimochodem patetičtější už ten dopis bejt nemoh :) Bát bychom se měli všichni, jednak výše zmíněné lobotomie, jednak toho, že se móda bomb rozšíří i do bezvýznamných zemí a jejich metropolí... Ovšem, že by u nás zaútočili stejní "teroristi", toho se nebojim - na to jsme opravdu moc malej a bezvýznamnej národ - na našem názoru nesejde. Spíš bych se bála, aby si nějakej Pepa ze lhoty nevzal z nich příklad...
Ono spíš jde o to, proč to udělali, než kdo to udělal. Na řadě je Itálie a Dánsko => na řadu přijde IMHO celá Evropa. Je to pravděpotobně snaha o vyvolání války mezi Evropou a Blízkým Východem. Proč? Al-Kajdá chce vyvolat doměnku, že Evropa + USA = zlo.
Nevím, ale jedno je jasné: my se "staráme" o ně, oni o nás. Tak dlouho budeme vykřikovat o lidských právech v Číně, až nás překvapí útok Číny. To byl jen takovej blbej příklad, nemám nic proti Číňanům. Co si myslím, je jedna věc, co vykřikuju a vynucuju je druhá.
Lauro promiň, ale jestli si myslíš, že tyhle atentáty má na svědomí Bush pro dosažení nějakých svých cílů, tak si o tobě myslím své. Takový cynismus jsem už dlouho neviděl. To snad ani nemůže rozumě uvažující člověk napsat.
Proč furt Al- Kajda? Dyť nemáte jedinej důkaz... Uvědomte si, že v čele nejsilnější země světa stojí psychopatickej diktátor. To vás neděsí? Koukněte mu do očí a musí vám bejt jasný, co je to za ktreaturu...
A proč Bush? Ty máš důkaz? Al-Kajdá je svým terorismem známá a nestydí se za to. "Šance", že to má na svědomí extremistická teroristická skupina je nesporně větší než že jde o zvrácený plán prezidenta USA.
Proč psychopatický? Ty jsi psycholog který to dokáže z televize poznat?
Diktátor? V Americe je diktatura jako v některých jiných zemích? Jistě, s tou nejsvobodnější zemí světa to není zdaleka pravda, ale diktátor?
Co vidíš v jeho očích za kreaturu?
Myslím že používáš moc silná slova, bez důkazů, necháváš se až moc ovlivňovat médii a svými omezenými pohledy na problematiku (nikdo z nás nemá ucelený přehled o tom co se děje).
Mám pocit že už zacházíš trochu moc daleko.
Tome, :) mno... já myslim, že už sis o mně myslel svý předtim :) Já jsem to rozepsala podle mě srozumitelně - takhle se vede třetí světová, tzn. ne, že Bush chce prachy. Je to můj názor, je extrémní, ano. Ale co je na tom cynickýho?
No obvinila jsi Bushe masového vraždění, z toho že je psychopat a že je to diktátor. To jsou myslím si dost závažná obvinění. Já bych nic takového bez důkazů neřekl, ale každý jsme jiný ...
Vážně třeba nechápu podobné hlášky jako "Koukněte mu do očí a musí vám bejt jasný, co je to za ktreaturu.". To nemá žádný smysl, postrádá to jakékoliv známky rozumného uvažování. Přečti si tu větu několikrát a zamysli se, jestli dává smysl.
Tom>
IMHO:
Bush chce válku, takhle si jí v klidu obhájí.
Al-Kajdá se nestydí, a proto by se k tomu nějak prokazatelně přihlásila.
Pravděpodobnost, že to padne na Al-Kajdu, je tak velká, až se mi zdá, že to neni pravda.
V Americe je jiná diktatura - je to neveřejný mínění, je to diktát peněz a médií.
Má zavilej pohled šílence.
Silná slova - to jo, máš recht. Důkazy - pro podezření? Proč? To se teprv uvidí, jaký důkazy vyplavou... Proboha, ve kterym médiu maj odvahu tak extrémisticky žvanit, jako já? Nevim o žádnym! Přísahám, že jsem si na tohle všechno přišla sama :)
Dokud se nedozvíme pravdu, všechny pohledy budou omezený.
Kam daleko? Pro názor? je to moje hodně odvážná teorie, to je všecko.
<konec imho>
>> Proboha, ve kterym médiu maj odvahu tak extrémisticky žvanit, jako já?
V žádném, protože na to jsou paragrafy, křivé obvinění, urážka na cti a podobně. A platí u nás i v USA.
Zaujímavá hádka :)
Ktovie, kto má pravdu, ale je možné, že ani jeden. Čo ak to majú nastarosti nejakí protestanti proti Blairovi. Kým to bolo len v Amerike, tiež som si myslel že v tom má ruky Bush (a možno aj má). Možno to chcel použiť ako zámienku na vyvolanie vojny s Irakom. Ale nemyslím si, žeby útočil aj na Britániu. To by už nemal zdravý rozum. Nevravím ani, že ho má. A ako Laura hovorí, je len otázkou času, kedy sa toto vyvalí na svetovú vojnu. Doteraz bola vojna medzi USA a Irakom. Teraz sa k USA pridá asi aj Británia. A ako to skončí? ...
Pozor já jsem neříkal že to udělala al kajdá. Spíš jsem si myslel, že by to mohlo mít něco společného se zasedáním G8 nebo dokonce s výhrou Londýna co se týká olympiády.

>> Ale nemyslím si, žeby útočil aj na Britániu. To by už nemal zdravý rozum.
Zajímavé, a kdyby zaútočil na svou vlastní zemi, tak by rozum měl? Já myslím, že kdyby tyhle vaše šílené teorie byly pravdivé, tak proč by to dělal až takhle masově? Stačilo by pár set mrtvých, proč by zničil vlastní vlasti takové symboly jako dvojčata byla? Mimochodem k tomu se al kajda přiznala, tak nevím co řešíte. Aha, to přiznání zinscenovala Bushova vláda, já zapoměl.....
<HTML>Laura:
Tohle taky z-inscenoval Bush?
http://www.freedom.hu/downloads/irak/berg_killing.wmv</HTML>
tak to je síla... to snad neni možný, tohle přece nemůžou. neni to fake?
já myslim, že za to všechno může Klaus... :) nebo ne?

Já myslim, že na tom, co říká Laura něco je... Já Bushe neměl nikdy rád, a tak je jednoduchý uvěřit tadytěm Lauřiným výplodům fantazie :) Nemam ho rád, protože si myslí o Americe, buhví jaká to neni země, přitom je to obyčejná hnusná země, co má jenom hodně peněz... Nelíbí se mi na nich, že chtěj těžit ropu na Aljašce, nepřijali dohodu o emisích, válka byla vyprovokovaná na naprosto nepodloženejch informacích... chtěli zlikvidovat Sadáma, proč ne, ale pokud se chluběj svojí naprosto geniální tajnou službou jako je CIA a FBI, tak proč tam neposlali pár svých geniálních agentů, aby ho odstřelili, otrávili, usekli hlavu, nebo cokoliv jiného?
Hmm, střet dvou světů. Jedněm jde o peníze, druhým o Aláha. Ani jedno není moc prima...
S tím videem. Pokud v zemi existuje trest smrti, tak je tohle kapku humannejsi jak elektricke kreslo. Teda podle mě. A taky nikdo nevite, co ten člověk udělal, třeba to byl multi-vrahoun.
To video, to nebyla exekuce trestu smrti. To byla poprava bez soudu, bez toho aby ten popravený něco udělal, to byla zastrašovací poprava. Multi-vrahoun to nebyl, nepamatuju si přesně kdo to tenkrát byl, jestli američan nebo co ale byly tohle plné noviny. Humánní mi to nepříjde když klečíš a nevíš co tě čeká a oni ti pak pomalu odřezávají hlavu a ještě to natáčí a řvou u toho jméno svého boha ...
humánní to jednoznačně neni, ale el. křeslo taky rozhodně ne... ani jedno se nadá omluvit....
Elektrické křeslo přiděluje soud na základě pádných důkazů a trest smrti dostávají jen ti nejtvrdší zločinci, masoví vrazi a podobně. Je vůbec otázka jestli se v tomhle případě dá mluvit o humánnosti nebo ne. Země, kde trest smrti je, si to tak samy rozhodly, část lidí s tím souhlasí, část ne. Jistě, každý má právo na život, jenže taky se musí brát v úvahu, že nejen masový vrah má právo na život, ale i jeho oběti ....
Ale diskuze o trestu smrti je off-topic, jen jsem chtěl říct, jak velký rozdíl je v tom, co porovnáváš. Soudem uznaný trest pro masového vraha, nebo spontánní poprava bez soudu, nevinného člověka, jen pro účely zastrašování či pro náboženské důvody.
Hmm, to je pořád o víře. Docela by mě zajímal názor nějakého toho silně věřícího muslima. Myslím, že jeho myšlenkové pochody si moc představit neumíme (tady v evropě), tak se nám to zdá strašné. Třeba to, co maník spáchal (třeba nazval jeho boha tupounem) se mu zdálo natolik strašné, že tohle prostě udělali.
A pomalu odřezávat hlavu? V momentě, kdy přeřízneš takové ty tlusté žíly, tak se okamžitě ztrácí tlak v mozku a upadáš do bezvědomí, takže zas tak strašná smrt to nebyla, myslím, že byl do 2s mrtvý.
Buš asi nechápe, že pokud bude okupovat další arabské země, tak terorismus bude jenom vzrůstat, nikdy se jim nepodaří ter. takhle zničit. Ale samozřejmě my i celá evropa posloucháme, co nám USA s BUSHem řekne. Plníme rozkazy a lezeme jim do ... Ale to právě američané nás do toho zavlekli, pořád všude lezli a válčili (Korea, Vietnam, Afgánistán, Írák, Sarajevo) a vnucovali svoji demokracii za každou cenu. Všude zabíjeli nevinné lidi, a kam přišli, tam po nich zůstala bída, hlad, nekonečné občans. války a pouliční zabíjení. Když se to tak vezme, tak v Íráku byla daleko lepší bezpečnost než teď. Dokud to držel Sadam pevnou rukou, tak jste měli jistotu, že vás na ulici nezastřelí. Bohožel chyběla svoboda. Teď jsou Amíci v Íraku a k čemu je jim ta svoboda, když nemají léky, vodu, jídlo, elektřinu a na ulici umírají lidé. Bush v Ir. rozpoutá občanskou válku a všude kam příjde, rozsévá mrtvoly. Bush má na svědomí miliony lidí a dělá ze sebe světového četníka. Co není americké je špatné. Uff, to jsem potřeboval ... Takhle se vyřvat. ..