Kdy sou MP3 legalni? prosiiim napiste mi!

Chtěl bych dát na své stránky nějaké MP3. Ale v podmínkách je napsáno, že na stránkách nesmí být umístěny nelegální MP3. Tak se Vás ptám kdy jsou tyto MP3 legální a kdy ne. Prosím napište mi na můj e-mail: jurda444@dablik.cz, který je již výše uveden. Děkuji Vám.
Když jsou tvoje. Tedy když sis je sám namluvil nebo nazpíval nebo když si je od někoho koupil. Prostě tu platí autorský práva.
Nebo když ti to jejich autor (respektive majitel autorských práv, což nemusí být interpret, ale třeba vydavatelská společnost) povolil.
A co když dám možnost, jenom je poslouchat?
To se taky nesmí?
Jak je myšleno jenom je poslouchat? Když jde něco poslechnout, jde to i stáhnout.
Ale každopádně i kdybys to dokázal nějak opravdu udělat jen na poslech (což nejde ani kdyby ses pokrájel), stejně je to nezákonné ;-)
Jedině teda, kdybych si to koupil?
A nebo ani tehdy ne?
Ani tehdy ne.
To je hrozný.....Sem myslel, že když někdo půjde na mou stránku, tak mu tam bude hrát hudba a nakonec z toho nic nebude.......
Je to tak?
Tobě jde o to aby na pozadí hrála hudba? Tak to bys nebyl první kdo to tak má, ale autorský zákon tím porušován je. Každopádně hudbu na pozadí nedávej, velkou část lidí to spíš naštve (poslouchají něco jiného a tohle se do toho zamíchá, stránka se dýl načítá, datové limity atd.), druhá část lidí to vůbec neuslyší nebo bude ignorovat a jen malá část si to s chutí poslechne.
Bych tam dal možnost vypnout to a vybrat si jinou....
To mě tak štve že je to ilegální!
To by bylo všecko tak super!
osobně jakmile narazim na web kde něco hraje, vypínám a už se nevracim. (ono mi to stejně většinou nehraje protože většina webů naštěstí pouští zvuk bez standartů, takže mi to nehraje ve ff)
>> Bych tam dal možnost vypnout to a vybrat si jinou....
>> To mě tak štve že je to ilegální!
>> To by bylo všecko tak super!
Dát možnost vypnout to není řešení. Protože aby hudba začala hrát (tedy aby si vůbec návštěvník všiml že ji bude muset vypnout) musí se celá načíst. Jediné přijatelné řešení je dát tam možnost hudbu zapnout. To znamená, že hudba se nepřehrává, dokud si to někdo kliknutím na odkaz k tomu určený nezvolí.

Opravdu ale nevím proč by měla na pozadí HTML stránky hrát hudba. Pokud někdu onu píseň chce slyšet, má mnohem lepší pustit si ji v nějakém hudebním přehrávači a ne kvůli tomu načítat html stránku. A jak říkal Marek, velkou část návštěvníků tím úplně odradíš.
A nevíte někdo, jak udělat, aby na pozadí html smrděly syrečky? (Nejhorší na tom je, že není daleko doba, kdy to přijde - vejdeš do místnosti a z každýho počítače bude něco zavánět, hned poznáš, kdo kde brouzdá či brouzdal)
Hmm......
nooo, ja som zas pocul, ze existuje pristroj na detekciu pritomnosti duchov. Vraj sa to klasicky zapaja cez USB :))
Zdene, tohle je poměrně stará myšlenka. V době, kdy frčela hra Doom I, jsme vymýšleli multimediální počítač s periferií, která se jmenovala "chlístač krve", smraďátor je jenom obdoba.... Si dokážu představit, že v hernách bude nápis "po hraní si po sobě ukliďte, kybl a hadra je na toaletě." :-D
Zdenek: U některých jedinců, kteří brouzdání po Internetu příliš prožívají, by se dalo po čuchu poznat, kdo kde broudá, i bez nějakých přídavných smraďátorů... ;-/

Duso: Přítomnost ducha poznáš nejlépe čichem, pokud jej někdo vypustil ve tvé blízkosti.

MzM: Opět, kýbl a hadra by nemusely nutně následovat po chlístači krve, ale stačil by pařan se slabším zažíváním.
duchovové? smrad? tohle: http://www.parime.cz/magazin.php?cod=201
Hm, dost úchylný, ne?
Perfektní obrázky....
mZm: já to nepsal, na mě nekoukej :)
http://www.csfd.cz/film.php?5982
>>protože většina webů naštěstí pouští zvuk bez standartů,

standardů marku standarDůůů :p
nn, tam má bejt T :D