Aktivni prvky

Mám na stránkách aktivní prvky "jen ubohe DHTML" kdy po najetí se obrázek změní v jiný. Ve winech to valí i když jen při odblokovaní SP2 který to blokuje, ale při nahraní na WZ to nejde. Chtěl bych se zeptat PROČ?
Máš ve svém IE nastaven příliš velký stupeň zabezpečení, který sice umožní pouštět aktivní obsah z tohoto počítače, ale nikoliv odjinud. O důvod víc, proč se na kombinaci IE6+SP2 vykašlat. Na tvoji otázku bych tedy odpověděl, prohrab nastavení, RTFM a STFW, ale já půjdu jinudy.

Zkus najížděcí efekt udělat bez pomoci javascriptu. Pokud je obrázek odkazem, pak lze takovýto efekt udělat čistě pomocí CSS (nápověda: hledej hover efekty na jakpsatweb.cz). Ovšem tento efekt by nefungoval v IE v případě, kdy obrázek nebude odkazem. Toť má rada.

Jo a mimochodem, kudy se dá vstoupit na tvůj web? Je tam nápis Vstupte, ale žádný proklik či odkaz dál (používám Operu 7.51).
Děkuji moc za radu, je dobrá rada neužívat IE ale jsou miliony lidí kteří ho používaj proto dělat stránky jen pro operu je na nic.

Ta uvodní stránka byla jen pokusná moc se mi nelibí proto jsem tam nedal odkaz. Jinak se na ně dá vlěst pře tenhle link http://www.litledesign.czweb.org/index2.htm
Tak jsem se dočetl že hover je na zmenu barvi a tak ale já bych potřeboval změnu ubrázku za jiný
Tak kecám jde to. Díky moc za radu
no jako asi mam volsovi ruce pac me to nejde i kdyz jsem o uplne zkopiroval podle nich :( ted se mi tam pro zmenu ani neukaze ten obrazek prvni
a co třeba takhle
http://www.wellstyled.com/css-nopreload-rollovers.html