Sem Na Správné Cestě.....?

Chtěl bych vědět jestly sem s mým webem na správné cestě no prostě posudte jestly mam timto systemem postupovat!dik
No, zatím jsem omrknul přesměrovávací stránku a prvná vstupní, jakousí reklamní stránku a to je prostě výsměch našemu jazyku, to mě odrazuje vůbec jít dál....
Tak jsem se překonal a vstoupil.... no, nemám rád rámy, takže to je jedna velká výtka, další obrovsou výtkou budou ty javascriptové hovery...
co se týče obsahu, tak mu nerozumím, takže jsem si to nečetl... Zelené písmo na černém pozadí asi není úplně to nejlepší, co může být, ale viděl jsem už i mnohem horší kombinace....
hmm aspon tak
no nejaky zaklady uz uz mas a to je dobre. ted se zamer hl. na css, vynech ramy a koukni se na zaklady php(hl. vkladani souboru aby ti to usnadnilo praci)
no prave ja neumim php neni nejaka dobra stranka?
1. Porušuješ podmínky wz.
2. Mě narozdíl od Džej Ára úvodní stránka odradila spolehlivě. Pokud chceš dělat veřejně přístupné webové stránky, bez alespoň základní znalosti české gramatiky se to neobejde. To co je na té úvodní stránce předvedeno je prostě hrůza. Mimochodem psát počáteční písmena všech slov velkými písmeny je obvyklé v angličtině v názvech nebo nadpisech. V češtině to jenom podtrhuje negativní dojem z celého textu který už tak je plný chyb.
Toť vše.
a jakou podminku?
o php se dočteš kdekoliv, stačí požádat kamaráda gůgla....
1) Jak bylo řečeno, jedná se o porušování podmínek na zdejším hostingu ohledně automatického refreshu s reklamou na úvodní straně. Takže pokud IMHO máš novou adresu, dal bych vše tam, nebo nedával automatický přesměrování.
2) V 800×600 v horním rámu to logo je jaksi useklé pro jeho malou výšku (ve větším rozlišení to samozřejmě IMHO bude vypadat normálně).
3) To se týká i hlavního rámu, kde člověk zase musí rolovat zleva doprava.
4) Zkus se zaměřit na CSS a PHP funkci include(), je to výborná náhrada rámů pro jejich nedostatky, viz.:

http://www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html
hmm skusim chcu prestoupit na php ale bracha mi nehlpne napriklad http://www.imobil.site.cz je jeho to momentalne pripravuje ale budeto uz je to celkem dobry ale neni to na netu je tam skoro nic http://www.link.site.cz a ostatni nevim.
Hmmmm, ten poslední příspěvek jsem opravdu nepochopil, mohl by mi někdo objasnit, co tím chtěla autor říci?
ja se snazim prestoupit na php ale bratr mi nechce pomoct.napriklad http://www.imobil.site.cz je jeho,pripravuje http://www.link.site.cz ale na internetu to moc dobre nevipada do 1 msice by to melo byt na internetu a ma super sluzbu uvidite pozdejc.uz to snad chapes!
No a co to má společného s tím ostatním? Ty sám neumíš číst? a nejsi si schopný přečíst nic o php?
sem jenze ja nevym kde!
Radmen:

IMHO nejlepší si bude koupit nějakou literaturu. Co třeba "PHP - tvorba interaktivních internetových aplikací" od Jiřího Koska za cca 450,-

Já jsem se podle ní učil taky a za málo času jsem toho pochopil dost a není to těžký.
:-0
No, na webu toho taky najdeš hodně..., jak už jsem říkal, požádej strýčka Gůgla