Jaký máte názor

Jaký máte názor na
> http://euroska.wz.cz/Clanek/5

Je to hloupě napsané, ale podstatu to snad vystihuje.... ( snažím se naučit blogovat )
No zajala mě hlavně ta věta "snažím se naučit blogovat". To je vážně nějaká zvláštní mánie s těmi blogy. Kdo nemá blog, není in. Snažím se naučit blogovat - k čemu to je "umět blogovat"? A vůbec - co to znamená "umět blogovat"?
Dobrým důkazem toho jak to dopadá když každý zakládá blog jen proto, že to dělají i jiní, je jeden z tvých prvních příspěvků v blogu, cituji:
Teď jen někde chytout inspiraci o čem psát. Zatím mě nic nenapadá.

Ta blogománie jde mimo mě, blogy nečtu často hlavně už z toho důvodu, že autor to nazve blog. A přitom to jsou normální články o něčem (o ničem). Jistě, přesně tohle blog je, ale možná víte jak to myslím.
Jediný typ blogu, který uznávám, jsou odborné články o nějakém kontrétním tématu (což už tu ovšem je od vzniku internetu a nikdo to blog nenazýval) a pak zajímavé čtivě či vtipně napsané postřehy ze života (tomu se kdysi říkalo fejeton, najednou to je blog, hmmm).

Blog s osobními názory na rasovou menšinu mě zaujmout nemůže, promiň ;-)
> ( snažím se naučit blogovat )
imho je blog jakýmsi osobním deníčkem, který reflektuje subjektivní postoje autora, takže blogování se nedá "naučit", ale prostě piš tak, aby se ti to líbilo....

jinak co se týče názoru - moc mi nesednul jazykový styl... ("Příjde" docela bodá do očí a některé věty jsou podivně poskládané) ;)
Tím sem myslel to naučit.. Aby ;)

Jinak ten "blog" mám proto, že si tam chci pro sebe poznámky, aby jsem to měl při kupě, když něco budu potřebovat a chci, aby to bylo srozumitelně napsané, aby to pochopili i jiní, kdyby na to náhodou narazili
+
třeba referaty ze školy a podobné capiny, které se můžou někomu hodit...



Dobře.. upravuji poznámku (snažím se naučit srozumitelně a stylisticky psát)
Tom, blog - celkem výstižné, já jsem na svých www založil něco takového, protože už jsem toho měl hodně napsaného a při každodení návštěvě toalety mě napadaly perly, které stálo za to zaznamenat. Spousta nápadů zanikla, ale nechtělo se mi nikdy brát papír a tužku na záchod.
Jinak blog je tuším nějaká zkrácenina. Dřív, jak už tu bylo napsáno, to bylo ve stylu "milý deníčku" .... a tady mě na mysl přichází vtip z Trnek Brnek (r), kdy do deníčku bylo zaneseno "milý deníčku, nebudeš mi věřit, co jsem dneska konečně chytil". Zaneseno psem, který sedí za stolem, píše do deníčku a má v tlamě vlastní ocas....
S tím článkem, si objevil Ameriku... jinak nic moc.
U mě můžete najít taky pár článků... a co nevidět jich bude ještě víc.... no..
myslím, že mezi ty nejlepší to asi taky nepatří... ale na to, že jsem to psal v devíti... http://www.lukasuv-svet.wz.cz/Soubory/Vystrihovanky.html