undelete soft

nějakej takovej prográmek mám na jednom cd, vlastně jich tam mám víc, protože když člověk na netu chvíli hledá, tak toho najde dost.
klasikou byl undel.exe (myslim), ale to bylo ještě za dávných dob kdy jsem používal windows 3.11 - tenhle prográmek nefungoval pod win95 (a jestli se nemýlim, je to právě tim rozdílem fat16/32).
mezi těma věcma byl i jeden docela spolehlivej freeware, kterej se ani nemusel instalovat, což je v tomhle případě celkem důležitý, protože smazaný data sice na disku zůstanou, ale můžou bejt přepsaný jinejma, takže čim víc se na disk ukládá souborů, tim větší je pravděpodobnost ztráty. na jméno si nevzpomenu (nejsem doma, až budu, tak to sem napíšu), ale mám pocit že sem ho našel na novinky.cz, takže jestli ti na tom hodně záleží (asi jo) tak si zatim (než zjistim jak se to jmenuje) zkus projít archivy freeware softu na novinkách...
asi jsem to hodil jinam než to mělo bejt, protože tuhle diskuzi nějak nestíhám:)
ja skousel tuhle freewarovku, ma celkem jednoduse pochopitelny ovladani, a na neco i funguje .. puvodne sem to stahnul toze sem si smazal asi gigovou zipku .. a obnovit ji to uz nezvladlo .. ale na naky mensi soubory jako treba ty stranky .. ty by to mozna obnovit dokazalo :)

http://www.webattack.com/get/diskinvestigator.shtml

aby se data neprepsala tak je dobry to nainstalovat na jinej disk nez je ten kde ty smazly data mozna este jsou :)