MS-DOS 6.22

mk, dos jede na 8086....
mk: právě proto jsem se ptal, jestli mi to tam pojede, abych měl jistotu.
A na ten Minix jsem se díval. Ale nevím kde, jak a co stáhnout.
No já nevím, pokud má někdo těžké problémy s instalací dosu, tak minix mu menší problémy dělat nebude. Navíc je to úplně jiný systém. Asi zatím nic pro VzA.
MzM: Jenomže ono je to tak:
Ten Dos 6.22 Step-Up nebyla instalačka, ale aktualizace systému, jako máš teď Windows XP Service Pack 2 atd.
Ale šlo to taky nainstalovat, aniž by se něco muselo přepisovat. Jenže to k tomu to ještě potřebovalo IO.sys a MSDOS.sys a kde jsem je měl vzít, když jsem měl zformátovanej disk? Pak jsem zkusil ten DOS 7.0, kterej ( jak říkáte ) je ve Windows 98. Jenže Tam zase Můj stařičkej počítač nechtěl o sys C: ani slyšet. To se urazil a šel spát. A když jsem to do něj nacpal ručně, tak sněd zase něco jinýho, a na ten MS-DOS 7.0 kašlal.
No a teď jsem zkusil ten MS-DOS 7.10, jenže to bylo zararovaný, ( myslím ) a byl tam "neočekávaný konec archivu" podařilo se mi z tama, ale dostat 2 disketovky. a když jsem to chtěl nacpat počítači do jídla, tak jsem ho už nevzbudil. No, vzbudil, ale asi chrápal tak dlouho, že mu idešel čich a nepoznal ani vlastní spouštěcí disketu. Kdybych se ho zeptal, proč nebere vlastní spouštěcí disketu, tak mi řekne: "Jak to mám čuchat?" Chápete? Já už ho asi ani nenastartuju, takže už ani nepotřebuju ten minix.
Hej? Kdo mi smazal můj thread, kde jsem se ptal na zloděje hesel?
checht.... pošli mi disk a já Ti ho obratem pošlu i s DOSem 7.10;). (nabodnu do 486ky, na P III si vytvořim ten boot, obě instalačky a bootnu, nainstaluju, odpojim oba kablíky (data+napájení) a pošlu Ti ho zpátky. Pokud bydlíš někde v Praze(nellépe Praha-západ, max centrum, žádný zapadákovy typu starý město atd...), tak pro něj můžu možná přijet...;))
OndraSter: Nad tím jsem taky pře´mýšlel, ale nemám na so kábly. Jo a s tím posláním tě nepotěším. Bydlím na opačným konci republiky. V Přerově.
Váš známý Astronom: Tak tady už ti pomůže jediná kompetentní osoba — HEBmilo. http://www.webpark.cz/miloslavhebky
Ondraster, ehm, nedochází mi, proč mu tam píšeš ty zcela irelevantní věci o káblících, jediná souvislost mě napadá, že z něho chceš udělat stejného debila, jak on dělá z lidí tou svou sekcí "potřebuju pomoc" na svém webu :)
J-R: kdyby nenapsal o káblících, tak se nedozvíme, že VzA je vlastně nemá a tím pádem mu to nemůže fungovat ;)
Aha, to mě nenapadlo, že si astronom myslí, že disky jsou bezdrátová zařízení, zvláště u 80286.
Nípal: Bože! cO TO MÁ BEJT ZA ? Fuj. Takhle psát, je strašný. Hrozně blbě se to čte. A navíc je to všema různýma barvama v písmu a VElký maLÝ.
bléééééé! Ale ty bannery byly bezva.
Váš známý Astronom: Jak se to vyjadřuješ o člověkovi, který rád poradí všem, když ví víc, je odborníkem na všechno a chystá revoluci v české gramatice?
Nípal: Nech toho. Vsadám se, že to byl jenom pokus o vtip.