Založíme lama.webzdarma.cz?

Přišel na to skaff v jednom threadu (HTML). Bylo to jako reakce na uplne nesmyslnou otazku. Chci se zeptat jestli jste pro, a jestli by někdo nevypomohl!
třeba dis by mohla, když už dělá ten faq :D teď bych to nemyslel jako zesměšňovat ty co neumí, ale některý otázky si zaloužej archivovat a dát dohromady. stejně, za pár let se tam člověk podívá a bude se sám sobě smát :DD
Ale, když už má ten faq a má i jinej web, myslim choltice.. já mám jen tenhle a tak bych to vzal, ale potřeboval bych někoho kdo by přispíval.
tak to asi musíš naprogramovat systémek kterej by umožňoval aby kdokoliv přidával ty dotazy, a po schválení nějakym adminem by se dostaly na web, protože bez schvalování by to dělalo bordel (double otázky, blbosti atd)
programovat neumim, ale nebyl by to problém, mám kámoše, ten by to možná udělal...
až budu mít ten systémek, tak začnu dělat web... Co by mělo bejt na tom webu? Jen logo.. sekce uvod a pak už jen sekce otazky ?
pepe, co phpRS. Viz revizori.unas.cz tam takove moznosti jsou (nekdo to napise a jiny to schvali), instalace zabere tak 10 min. Zmena vzhledu uz je kapku delsi, ale taky jde.
hh lol tak to rači nech nekomu jinýmu když máš "možná" kámoše kterej by to udělal... tady na WZ je spoustu dobrejch webmasteru ktery nepotrebujou dalsi svy kamose na naprogramovani toho zakladu
bez urazky
skaff: jo tak jo, jen jsem to chtěl skusit! Ale bylo by to dobrý kdyby to bylo...
zkuste se prihlasit na revizori.unas.cz do administrace (revizori.unas.cz/admin.html) jako lama heslo test. Muzete psat clanky.
Pokud to budete chtit podrobneji napiste. Zalozim tema lama.... nemate nekdo pekdy obrazek?
revizori.unas.cz/admin.html >404
404
aha sorry, revizori.unas.cz/phprs/admin.html
sem tam něco vložil a nějak to někam zmizelo... to je jedno dneska už na to nemam čas
A mohlo by to třeba vypadat podobně jako http://lamer.cz?

skaff: žádné blbosti u lam? žádné double otázky u lam? kde to žiješ, člověče? :)
Nípal: jo presne lamer.cz
no rozhedne je to velmi dobry napad.

moc toho sice neumim, ale i tak bych moch obcas neco sesmolit nebo aspon hlidat jednoduchost vysvetleni daneho problemu;-)
Ale proč kvůli tomu budete zbytečně zakládat novej web? Proč to nedáte na faq.webzdarma? To už je tam jako málo místa nebo co?
protože lamy a faq sice k sobě patřej ale je tam prostě potřeba jinej systém... chapeš... a proč se na to vůbec ptáš
ono to nezmizlo, je to v zásobníku na schválení, už jsem jeden článek schváli. Našel jsem tam jednu příhodnou ikonku, podívejte se na revizori.unas.cz/phprs/index.php
Udelat skin pro phpRS je otazka hodiny pro design a 10-ti minut do "integrovani" ;)
Presunul jsem to do rootu webu, tak uz tam neni to phprs....
Jinak furt je to admin.html lama:test
Marek z Markova::: Myslím, že to není špatný nápad, jenom bys měl opravit "Celý tisková zpráva" :-))
Josef, to je v šabloně.. Podívám se na to...