Zhodnoťte prosím mé stránky na webzdarma.cz

Zdravím všechny uživatele webzdarma.
Rád bych Vás požádal o hodnocení mých internetových stránek na adrese www.galeriejanarippla.webzdarma.cz .
Zatím mají pouze základní podobu.
Brzy je doplňím o další fotografie a texty.
Předem děkuji.
S pozdravem
Jan Rippl
mě se ten web libí, jednoduchej a přehlednej. Až na pár pravopisnych chyb (amatéry.Pakliže jste z Aše a máte zájem, zapojit se - mezera za tečkou, čárka mezi "zájem" a "zapojit") a myslim, že aj "Ašské umělce" by se mělo psat malym pismenem. Celej web sem neprocházel, ale chtělo by si to projit :o) sou to maličkosti, ale ty ostatně dělaj celek. A pak ještě máš psany " Aktualizováno dne: 08/13/2030" ten rok je přece jenom ještě trochu daleko :o)
no a taky "navštívily", "učinily" to by bylo správně, kdybys mluvil jenom k návštěvníkům ženského rodu :o) k webu samotnymu žádná připominka, zkrátka vkusnej
Vypadá, že je to sice uděláno dosti amatérsky, ale jinak se mi to docela líbí, snad kromě toho, co zmínil kolega nahoře bych neměl výtek..
Ahoj
Díky moc
Těch chyb jsem si vůbec nevšiml.
Většinou používám programy, který to za mě opraví.
Jinak, co se týče pravopisu, tak to je jedna z mých slabých stránek...cha cha
Ještě jednou díky
Honza
Jo mě se to líbí! Je to jednoduché, ale dobré.. třeba lepší než Astronomův web a Legolasův a tak.. tim tady nechci urážet.. to jen tak pro srovnání.. jen by chtělo doladit ten pravopis a nějak bych zviditelnil menu,..
pepe: Ty mě tu srovnáváš s Legolasem? :-(
Co to zas plácáš...
pepe:"třeba lepší než Astronomův web a Legolasův a tak.. tim tady nechci urážet.. to jen tak pro srovnání.."
Astronom, myslíš si, že máš snad lepší web než Legolas? No, možná to je sporné, ale aspoň na svém webu nedělá z lidí blbce :)
legolas nemá žádnej myslim, což je asi lepší než lukasuv svet :D vsadim se o co chcete ze mi astronom zase neco rekne po cem se rozbrecim :D
Není vám to blbé? Někdo slušně požádá (a to doslova, takhle pěkně už dlouho nikdo nežádal) o kritiku webu a vy se začnete bavit o něčem úplně jiném.