Astronomův pokec

No, já mám 1400x1050, ale není moc webů, co si prohlížím na fullscreen. To že to má VaZ rozhozené jsem zkoumal až jako poslední víc mě zaujalo lovení témat v pohyblivém menu. To je fakt perla...
Deed-X aha :) mi to tak včera ani nepřišlo :) tak to bude ještě nějaký problémek v browseru, když to má ještě rozhozenější :)
Džej Ár: já to obvykle neukládám vůbec, ani textově ani do DB - prostě to obvykle nedělám, u firemních mám zaplacenej Toplist a to mi stačí... tady jsem měla ale velmi speciální důvod ty data ukládat a pak ještě s nima pracovat (FBI hadr :-) ) a od tý doby to tam furt visí a funguje, nemám čas to rušit ;-)
Jasne, to ja zase miluju statistiky a logy a v tvorbe takovych systemu se vyzivam :) a na db by to bylo opravdu zbytecne hodne dat...
dnes se tu astronom moc neohřál co? dneska měl jen dva přispěvky v tomto foru v jeho zhreadu DOS
no jo, jak rodiče řeknou "neseď pořád u toho počítače, kdo má poslouchat ty sprosťárny, co pořád vykřikuješ! A nemlať do té klávesnice! ... Jak chceš!", řekl otec a zacvakal pojistkama. A protože VzA nemá, na rozdíl ode mě, UPSku, tak pecko udělalo báác, VzA se vztekl ještě víc a ranou pěstí(čkou) rozbil klávesnici na cimprcampr. A od té doby zjistil, že venku je daleko líp, jak za PC (při pohledu ven to tak nevypadá, ale je to tak) a žasne jak je venku krásně a o co všechno přišel. Nehodlá to dál tolerovat a šel si užívat ven.
A tak to, milé děti, má být. U požítače se akorát naštvete, oboucháte si ruce a zkřivíte záda, tak hybaj ven. :-D
MzM: To říká to pravý dítě... :-D
ÁÁÁ Astron je tady, tys nám teda chyběl kua :)

PS: nic proti ale všichno jsou ty starší než ty, woe
Oprava: PS: nic proti, ale všichno jsou TU starší než ty, woe
pepe: jedinej vůl jsi tu ty. pepku námořníku.
Astro: HMMM , já bych neřekl, ale to je věc názoru.. Tim že mi budeš zkomolovat přezdívku mě nenasereš... žádnej astronaut mě nenasere ani ty..
pepe: To je dobře. Astronauti nemaj nasírat. Ale ani je nikdo nemá nasírat!
říkal kdo? tvoje máma?
no konecne se naplnil nazev tohodle tematu. uz prispiva i VzA:-)))))
Hele, já jsem taky dídě, je mi 9!
" Tim že mi budeš zkomolovat přezdívku mě nenasereš... žádnej astronaut mě nenasere ani ty.."

LOL
Džej Ár: No počkej! To ty jsi mi přišel na heslo! Já to vím! Byl jsi to ty! Smazal jsi mi statistiky! A i ty jsi říkal, že s tím svátkem to bylo spíš vylepšení! No počkej! Tohle si teda neměl!
VzA: Džej Ár tady teď není, tak ho nenapadej. Radši si uprav ty bláboly o těch antivirech...
Pája5: Tak jak to vysvětlíš? Zmizely mi 2 seznamy s přístupama a přitom ta logovačka byla jeho. A od té doby, co jsem si ji dal na web, tak se mi všechno přepisuje. že by to samo?
Džej Ár: Nehrej si se mnou! Mě nestačí all a jeden soubor z dneška! Já to chci zpátky všechno!
Džej Ár: Vrať mi to všechno! To není fér! Co jsem ti udělal! A ta IP, ta je jako tvoje, nebo co? A mám to pochopit, jako že si mi uhodl heslo, nebo co?!
Džej Ár: myslíš si, že mě nachytáš na cizí IP a já ji zakážu?!
Džej Ár: OK! Vyhrál jsi! Ale já chci všechno zpátky!
He?
Tom: Prostě si myslím, že to byl on. Vím to na 78%.
all: neví tu pls někdo jeho IP? že bych ju porovnal s tou, co se mi tam teď objevila.