No, já mám 1400x1050, ale není moc webů, co si prohlížím na fullscreen. To že to má VaZ rozhozené jsem zkoumal až jako poslední víc mě zaujalo lovení témat v pohyblivém menu. To je fakt perla...
Deed-X aha :) mi to tak včera ani nepřišlo :) tak to bude ještě nějaký problémek v browseru, když to má ještě rozhozenější :)
Džej Ár: já to obvykle neukládám vůbec, ani textově ani do DB - prostě to obvykle nedělám, u firemních mám zaplacenej Toplist a to mi stačí... tady jsem měla ale velmi speciální důvod ty data ukládat a pak ještě s nima pracovat (FBI hadr :-) ) a od tý doby to tam furt visí a funguje, nemám čas to rušit ;-)
Jasne, to ja zase miluju statistiky a logy a v tvorbe takovych systemu se vyzivam :) a na db by to bylo opravdu zbytecne hodne dat...
dnes se tu astronom moc neohřál co? dneska měl jen dva přispěvky v tomto foru v jeho zhreadu DOS
no jo, jak rodiče řeknou "neseď pořád u toho počítače, kdo má poslouchat ty sprosťárny, co pořád vykřikuješ! A nemlať do té klávesnice! ... Jak chceš!", řekl otec a zacvakal pojistkama. A protože VzA nemá, na rozdíl ode mě, UPSku, tak pecko udělalo báác, VzA se vztekl ještě víc a ranou pěstí(čkou) rozbil klávesnici na cimprcampr. A od té doby zjistil, že venku je daleko líp, jak za PC (při pohledu ven to tak nevypadá, ale je to tak) a žasne jak je venku krásně a o co všechno přišel. Nehodlá to dál tolerovat a šel si užívat ven.
A tak to, milé děti, má být. U požítače se akorát naštvete, oboucháte si ruce a zkřivíte záda, tak hybaj ven. :-D
MzM: To říká to pravý dítě... :-D
ÁÁÁ Astron je tady, tys nám teda chyběl kua :)
PS: nic proti ale všichno jsou ty starší než ty, woe
Oprava: PS: nic proti, ale všichno jsou TU starší než ty, woe
pepe: jedinej vůl jsi tu ty. pepku námořníku.
Astro: HMMM , já bych neřekl, ale to je věc názoru.. Tim že mi budeš zkomolovat přezdívku mě nenasereš... žádnej astronaut mě nenasere ani ty..
pepe: To je dobře. Astronauti nemaj nasírat. Ale ani je nikdo nemá nasírat!
no konecne se naplnil nazev tohodle tematu. uz prispiva i VzA:-)))))
Hele, já jsem taky dídě, je mi 9!
" Tim že mi budeš zkomolovat přezdívku mě nenasereš... žádnej astronaut mě nenasere ani ty.."
LOL
Džej Ár: No počkej! To ty jsi mi přišel na heslo! Já to vím! Byl jsi to ty! Smazal jsi mi statistiky! A i ty jsi říkal, že s tím svátkem to bylo spíš vylepšení! No počkej! Tohle si teda neměl!
VzA: Džej Ár tady teď není, tak ho nenapadej. Radši si uprav ty bláboly o těch antivirech...
Pája5: Tak jak to vysvětlíš? Zmizely mi 2 seznamy s přístupama a přitom ta logovačka byla jeho. A od té doby, co jsem si ji dal na web, tak se mi všechno přepisuje. že by to samo?
Džej Ár: Nehrej si se mnou! Mě nestačí all a jeden soubor z dneška! Já to chci zpátky všechno!
Džej Ár: Vrať mi to všechno! To není fér! Co jsem ti udělal! A ta IP, ta je jako tvoje, nebo co? A mám to pochopit, jako že si mi uhodl heslo, nebo co?!
Džej Ár: myslíš si, že mě nachytáš na cizí IP a já ji zakážu?!
Džej Ár: OK! Vyhrál jsi! Ale já chci všechno zpátky!
Tom: Prostě si myslím, že to byl on. Vím to na 78%.
all: neví tu pls někdo jeho IP? že bych ju porovnal s tou, co se mi tam teď objevila.