T-Mobile je operátor č.1

Starý dobrý T-Mobile. Kdysi jsem jim pomáhal s reklamní kampaní!

--> http://img2.kompost.cz/images/images46/obr_65646.png
Áááá, to byly časy. Mobilní telefon T-34 se velmi osvědčil, měl velkou výdrž a hlavně obsahoval unikátní funkce na potlačování konkurence.
Jojo, v 68. neměl konkurenci. Dováželi je k nám, tuším, z Ruska.
hanyZ: :-D
Já bych se ráda zapojila do vaší diskuse, ale obávám se, že by se mohlo stát, že bych si pak už zdarma nezavolala, nezainternetovala a dokonce bych možná neměla co jíst... :)
Laura: nejsme nahodou kolegove? ;-)
dyk to přece dávno víme :)
T-Mobile je lama protoze se vytahuje tim ze ma vic sim karet coz je zpusobeno hlavne tim jak v posledni dove rozhazujou desetitisice simek lidem ktery z nich akorat vyplacaj kredit a pak ji zahodej coz pro T-Mobile neni duvod si tu simkartu nezapocitat. Dale T-Mobile rozhodne nema nejvyssi vydelek a ani neni schopna z jednoho zakaznika vytahnout dost penez, takze v poctu aktivnich zakazniku je na tom nejlepe Eurotel a v poctu vydelanych penez z jednoho zakaznika je na tom nejlepe Oskar, ktery vydelava na jednom clovickovi skoro dvakrat tolik co T-Mobile (i Eurotel). Muj nazor je ze se T-Mobile vytahuje dokud muze protoze az se ty rozdane simkarty deaktivuji (myslim ze u T-Mobile je to pul roku) tak se dostanou tam kde byli a v Eurotelu se jim vysmejou.
Cactus je odborník na telekomunikace, toho byste měli poslouchat! Taky je odborník na marketing a vedlejšák má předpovídání budoucnosti.
Mzm: A navíc má určitě přístup k úplným hospodářským výsledkům, protože jak jinak by zjistil tu fantastickou informaci o výdělcích Oskara? :-D
Taky Vám nechoděj výpisy? On to snad T-Mobile přes víkend bloknul.
Ani bych se nedivil.... předpokládají, že bude velká zátěž ;)
ne nechodej, je to zbytecny kdyz posilas o sto sest :)
T-mobile je nejlepší... mám simku už z dob pegase (už je to asi 7 let)... a doufám, že mi ještě několikrát tolik vydrží.
Cactus: Tady jeden odkaz, aby bylojasno, kdo si započítává straré SIM karty ;o)
http://www.mobilmania.cz/Operatori/AR.asp?ARI=110683
Mi žádná SMS nepřišla. Asi je to proto, že mám SMS celý rok za 1,- Kč (bez DPH) do všech sítí a také je to možná tím, že mám operátora Oskar...
Josef: Za 1,-Kč tomám taky, ale i tak 120*1 = 120 bez DPH a 120*0 = 0 s DPH :-D
hm, ten weekend se sms zdarma se teda poved... od sobotniho rana me otravovaly nesmyslne retezove smsky typu "posli tohle 15ti lidem, jinak te zitra prejede parni valec". vcera vecer jsem to uz nevydrzela a telefon vypla... a vypnuty je doted. kdyz jsem dnes pres sms potrebovala vyridit neco duleziteho, neslo to, protoze telefon byl naprosto zahlceny podobnymi <|>ovinami. nechapu lidi, ktery posilaji debilni smsky a otravujou nekoho jenom proto, ze je to ZADARMO:( doufam, ze zadny operator free sms weekend uz nikdy nevyhlasi...
Elis: Souhlasím. Celé prázdniny mi nikdo nenapíše, a když jsou SMS zdarma, všichni píšou všelijaký kraviny... dokonce jsem dostal pár od lidí, který vůbec neznám. Až asi před 40 min se konečně dala poslat zpráva, před tím to asi bylo zahlcený.
Eagleeye::: Je to jasné, až na to číslo 120.

Elis::: a někteří ještě vymýšlejí akce - pošli sms ve 20:00 - zničíme tím operátora :-)))))
mě nějakej kokot neznamy cislo napsal asi ve 2 v noci zprávu:
"ahoj, mam vas vsechny rad"

sem mu psal jakoze coze, nemam neznam... a nic.
Taky to může být test. Operátor vyhlásil sms zdarma, tím pádem mohl čekat pěkný záhul na sítě. Jak jinak si vyzkoušet takové zatížení? Beztak z toho vyvodil důsledky a o Vánocích a na Silvestra tohle eliminuje a bude machrovat, že Vánoční a Silvestrovský nápor zvládl 100x líp jak ostatní operátoři.
Mě se o víkendu SMS odeslat podařilo, ale tu bych poslal i kdyby nebyla zdarma...
"Nesmyslné SMS..": blbci jsou všude....
včera od 20.00 do 24.00 nešla mi poslat ani jedna smska. dokonce se mi sekl mobil. za ty čtyři hodiny mě přišlo tolik smsek, jako za celou dobu co mám mobil. bylo jich 30 sms. však už jsem půlku lidí, co mi to poslali, dneska seřval. ty mi už asi nic do smrti nepošlou.
>>dokonce se mi sekl mobil

ROFL lamo
nejsem lama, abys věděl. když ti přijde v rozmezí 15 min. 30 smsek. tak to můj debil neustal. mě to nevadí, ted už maká zase o 106