T-Mobile je operátor č.1

Tak jsem se vrátil z Trutnova (bylo tam báječně, jen tak mimochodem) no a také tam měl stánek T-Mobile, celkem se mi to zamlouvalo, měl tam asi 10PC s internetem zdarma, ale tak... říkal jsem si, že chcu mít od PC pár dnů pokoj :) tak jsem se klávesnice ani nedotkl... jinak si dovezli mobilní BTS, takže absolutně žádné problémy se signálem nebo přetížením, když všech 12000 lidí začalo o víkendu psát SMSky.... a tak.... jinak jsem od nich dostal báječnou růžovoučkou karimatku.... a taky novou twistovou sim-kartu :) btw... vše to tam rozdávali opravdu ve velkém, dle mého odhadu tam rozdali tak 4000 simkaret... tímpádem umožnili psát sms zdarma i lidem, co T-Mobile vůbec nemají, přes víkend to používali, pak třeba ještě provolali ten kredit, co tam byl a zahodili... a T-Mobile si mohl připsat další zákazníky... už asi kecám scestně, končím
Mi o víkendu přišla jen jedna SMS. S nějakým zaklínadlem které když přečtu tak se stane už nevím co, nevnímal jsem to moc.
A já jsem neposlal ani jednu. I když to bylo zadarmo, prostě jsem nic nikomu říct NEPOTŘEBOVAL.
Mně přišla jedna řetězová smska - naštěstí jen ta. Prejže jestli to nepošlu dalším pěti lidem, tak pět let nebudu mít sex. Bububu už se bojím...
Já osobně jsem nikomu nic neposílala, a to i přesto, že jsem důvod měla.
Mě přišlo dost řetězáku, ale ty se dal neposilal ,samý voloviny.. ale sms jsem posilal a to docela ve velkem mnozstvi.. v nedeli vecer uz to ani neslo
no, já za víkend napsal zhruba 30 sms (obvykle takové množství napíšu zhruba za rok), a to hlavně když jsem hledal některého ze svých kamarádů v davu asi 12 000 lidí. Řetězovky mi přišly asi 2, ale mazal jsem je po přečtení prvního řádku..
Thalia::: Já se už ani toho nebojím... :))
A neposílal jsem žádnou sms zadarmo, protože mám Oskara :-)) Jinak by bylo po něm. Kdybych jej musel moc žhavit, musel bych jej i chladit, a Oskar sice dokáže mnohé, ale plavat v kýblu se ještě nenaučil.
Nevím jestli jste zaregistrovali (asi ne) aspoň trochu něco z hlasování do VyVolených na Primě (taková blbost kterou prima "náhodou" nasadila přímo proti Big Brotherovi). Mě zaujalo, že teď dostávají soutěžící tisíce hlasů (v řádu tisíců, 6000 a podobně), zatímco v kole co bylo o víkendu dostal vítěz něco přes 120 000 hlasů a ostatní dva v řádu desetitisíců.

Co tím chcu říct a proč to píšu sem?

No to je jednoduché - bude hodně, HODNĚ, lidí naštvaných že si nevšimli, že ty SMS zdarma se netýkají hlasovacích a darovacích SMSek :-)))))))))))
O víkendu všichni hlasovali do VyVolených jak šílení protože si mysleli že je to zadarmo, jenže to se přepočítali a pěkně se prohnou ;-)

Nejsem škodolibý, ale když lidská blbost je bezbřehá... ;-)
proto si takovyhle veci overuju na i-netu a tam to je napsany, co neni to zdarma
LOL, na vyvolené sice moc nekoukám a toho počtu jsem si opravdu nevšiml, ale musí být každému jasné, že takovéto sms zadarmo být prostě nemůžou už z podstaty, že... :) možná, že s tím t-mobile počítal, že má tak stupidní zákazníky, a chtěl vydělat :)
ja po tom, co sem si nechal vyhodnotit test naroda a vysledky mi neprisly uz na to kaslu...
V té esemesce od T-Mobile bylo jasně řečeno, že se jedná o zasílání sms zdarma do síťí mobilní operátorů. Když si lidi nečtou, je to jejich problém.
http://mobil.idnes.cz/mob_operatori.asp?r=mob_operatori&c=A050822_145138_mob_operatori_dno
když lidi neumí číst, tak to je jejich chyba. takový jsou typičtí češi - "co je zadarmo to beru".

např. to vidím u nás ve městě, když v plusu je akční nabídka. to tam už půl hodiny napřed čekají a když otevřou, tak tam vletí jak stotísíci letá povodeň.
Jakub: jj, kámoš na mě: "mojí máme nevadí, že si hajzlpapírem odřu prdel, hlavně když je to akce a je na tom korunka!" (takovej ten symbol nízký ceny)
he he he :)
Kyk: http://intranet.tmcz.cz/cms_intranet/Default.aspx?artid=5506
ehm, já se to dozvěděla až dneska, co ty na to? Já na to řikám: jihaaa! :)))
Doufám, že nejseš pod T-Systems teda... :D
Laura - link nefunguje.
Tom: imho link funguje, ale jenom na jejich intranetu
Laura dělá v T-Mobile? Podle linku to tak vypadá. CMS, to je nějaký Content Management System....
skaff: hahahahaha! Tak to o tom toaleťáku je teda dost drsný! :-D
áááááááááá, slavný astronom se ozval
Jakub? Co tak šílíš? Ty po mě jedeš bo co?
to mi připomíná vtip, který končí .... ne, mi tvrďáci si neutíráme prdel vůbec.
>> Tom: imho link funguje, ale jenom na jejich intranetu

imho to je mi ale víš na co...
Pro mě je směrodatné to co jsem řekl, že link nefunguje, protože nefunguje.
Kdyz uz jsme u tech akci T-Mobilu tak co rikate tomuhle? http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=110729 sice jsem zaspal, pac je to vcerejsi zprava, ale i tak snad potesi :o)