Jaká je vaše oblíbená skupina, zpěvačka či zpěvák?

OndraSter: No a? Nemůže přijet na návštěvu za bratrancem?
OndraSter: Ne, on nemá přehled o okrese Chomutov, kde jsou Jirkov a Kadaň (a Klášterec a samozřejmě ten Chomutov). Z toho prostého důvodu, že tam nebydlí. To spíš by ŠV navštívila mně, bo z Jirkova do Chomutova je to chvilka (ani ne 5 minut) jízdy trolejbusem, než nějakýho Astronoma z druhýho konce republiky ;-) A ještě spíše by navštívila pepeho, bo mě nezná, jeho jo :)
Nípal: Jak to že to tam neznám! Si myslíš, že jsem u ní nikdy nebyl na návštěvě?
VzA: lol na návštěvě... s babičkou a maminkou si seděl s rukama na kolenou a povídali ste si o škole :DDD lolek zadeQ
Astronom: Fajn, tak vyprávěj jaký to tam je (jako v Jirkově a přilehlém okolí), aspoň se pobavíme. Kdybys vyčerpal slova, můžeš se rozhovořit i o CV, je to kousek.
skaff: Ty si vůl! Já to myslím smrtelně vážně!
VzA: jenže já ti nevěřim... klidně se zastřel :D
Nípal:Je tam krásnej zámek, co se jmenuje Červený Hrádek..
Jak bych ho popsal? Celej takovej tmavěžlutej kolem oken se světležlutej a střechu červenou. Před ním je obrovská zahrada.... no... spíš takovej trávník. To jsem nikdy moc nezkoumal. Jinak, jak si pamatuju, tak tam mají větší knihovnu jak my v Přerově. plno regálů nacpanejch knížkama.
Pak si ještě pamatuju, že tam bylo takový z venčí hnusný načervenalý kino. Jak když větši rodinej barák. Pak ještě vím, že tam mají hezkou Galerii, taková , řekl bych že ji asi nedávno opravovali. Celá žlutá.. A střecha zase myslím..... ne ta si ´myalím, že byla oranžová.
A na víc už si asi nevzpomenu. Moc jsme se Šárkou po městě nechodili.
skaff: Tak nevěř! Ani nevíš, že jsem její bratranec! A pepe pěkně kecá. Počkej. Musím za Šárkou. Ať se nezlobí, že furt sedím u počítače.
lol
To jsou věci notoricky známé. Jací jsou místní obyvatelé? Kam jste šli třeba na nákup? Kudy jste jeli ke galerii, jak daleko je galerie od náměstí a co je v jejím blízkém okolí? Víš, já ti nevěřím a děláš si prdel. Google je mocný kamarád, ale tohle vědět nebudeš.
Jo tak jsem to zjistil! Pepe kecá! Šárka s nikým nechodila ( když byla SuperStar )! Si tu pěkně vymýšlí!
VzA: kdybys tak jenom věděl co znamená slovo "chodit" :D vylez od monitoru vole, najdi si holku a přestaň snít o Šárce :DD
VzA : ale ona me nezná jako pepeho :) ted nám popiš jak to vypadá u nich doma, tam sem byl nekolikrát, hlavne na posteli! jakou má postel?
Nípal: Tož.. jací jsou obyvatelé... V celku fajn.... Šárku tam zná každej na potkání... Kam? Do obchodu! To ti tu mám vypisovat každej obchod kterej v Jirkově najdeš? To máš vždycky jiný. Podle toho, z kama. A nejeli jsme, ale šli. Si myslíš, že jako v Jirkově Šárka jezdí autem? Nebo co?
Moc daleko zase ne.... A nechápu, proč bych si měl dělat prdel! Já jsem měl dát na Šárku a nikomu neříkat, že jsem její známej, protože hned nikdo nevěří a začne vyslíchat jak blbej.
skaff: Ty si vůl....
pepe: ...... beznadějnej případ... fakt. Tak proč mi to nepopíšeš ty? Já už jsem tam taky dostkrát byl! A už jsem toho řek dost! Teď je řada na tobě!
VzA : ty a její známej jo? to má teda krásnýho známýho bratránka? hmm .. máně jí zavidim woe... ja s ji chodil, fakt že jo... byl jsem za ní i na superstar.. docela častokrát me zabírali v top10 byl jsme tam asi 7x 2x jsem nemohl...
ještě mám doma kazety jak tam jsem :)
To ti tu mám vypisovat každej obchod kterej v Jirkově najdeš? - ano, vypisuj.
VzA : hmm jasny a ty s tam nikdy nebyl a ja ti budu rikat co kde maj ne? seš debil? existuje taky nejaky soukromi..
Nipal: souhlas ;)
pepe: No..... to víš že jo! Neutahuj si! A nevykrucuj se z toho! Řekni jaký to mají doma, když jsi takovej chytrej!
VzA : ja ti řikat nic nemusim, i to že jsem s ní chodil, jsem ti řekl moc... a to ti stačí seš ještě mladej na detaily :)
zase se kua hadate dmnc...
Co takhle to smazat a hodit do seznamu neslušných (cenzurovaných) slov ještě Astronoma (jeho synonyma už v podstatě v seznamu jsou) a Šárku Vaňkovou?
já nic neřeknu..... já už jsem toho řek dost. Až moc.... myslím aji víc, než jsem měl. A pořád mi nikdo nevěří. a přitom pepe tam nikdy nebyl, hájí se soukromým a vykrucuje se z toho furt a já kecám... víte co? Já jdu za Šárkou. psat vám můžu pozděj. Ale už vám asi nic psát nebudu, protože byste mi zase nevěřili a zachvilu bych vám popisoval celej okres Chomutov... Já jsem asi fakt neměl říkat, že jsem její bratranec..