No? Přiznejte se. Já mám např. Rád Divokýho Billa, Linkin Park, Šárku Vaňkovou, Beatles a už nevím.
tak to is frajer! čárka vankova a beatles .. hmm
ja posloucham treba : SOAD, Korn, cypress Hill, LP, občas si poslechnu hiphop a z českých: občas toho Billa, chinaski, ted si nevzpomenu
Oblíbená skupina: AB, RH faktor negativní
Oblíbený zpěvák: no přece já, i když zpívat neumím
Oblíbená zpěvačka: Plešatá
pep:1) žádná čárka! 2) hiphop je co?
Nípal: Ty, jo? eph....... e-... zaskočila mi slina kruci! :-D
Jaká plešatá?
ta plešatá, tak je dobrá....
Astro: ty nevíš čo je hiphop , ty jo.. ale jo čárka, když sem s ní tenkrát byl tak byla čárka ;)
pepe: hej, nebožtíku pepane, ( převzato z Rodiných pout ) nenadávej do čárky! :-D A jak to s tím "byl" myslíš? Tys s ní chodil, nebo co? :-D
jo chodil ona je z jirkova já z kadane tak to je kousek... byl jsem s ní v době superstar,,, dobrá holka lepší než zpěvačka ;)
pepe: blbče..... si nedělej prdel ze spěvačky...
Dobrý úlovek, pepe ;-) Snad po tobě nepojedou bulváry teďka ;-)
ze spěvačky ne to bych si nedovolil... co to obnasi bejt Spěvačkou...
Nípal: zatim nejdou, sem schovanej ted nemuzu ven, rano prijedou s dodávkama asi 6 a chtej fotit vyslíchaj tu lidi.. kurvy z blesku
Astro: ja si nedelam prdel, ja s ni fakt mel aferu.. jo bylo to super .. ale pak skoncila 2 a slo to nejak pryc
Mne sa celkom paci ten vas cesky Nohavica. A zo slovenskych sa mi paci MacVrabec a Kontrafakt. A z ostatnych Britney Speras a DJ Bobo.
Britney Speras :DDDD lol :D
hiphop - ted mobb deep, dixxx, loop troop, tupac, jižní pionýři, naše věc atd
jinak bassbeast a drumandbassssssss
ja posloucham hiphop a prevazne p-13, kasta, kanye west, kontrafakt, ori, supercrooo, marpo, afura, 2pac, loop troop, scratch perverts, mobb deep, i&w..
No a z nehiphopu treba jamiroquai:)
btw pisu ted z mobilu :]
Vzhledem k příponě -st za tím Havel poslouchám Beatles, Beach Boys, Scorpions ..... , bluegrass a folk, ale klidně si poslechnu i Dvořáka, nebo Čajkovského.
Willie Nelson, Wabi Ryvola, Michal Tučný - proč mi sakra všichni umřeli?
Já zas radši Mozarta a Bacha, ale ten Dvořák není špatnej...
rage, heavenly, gammaray, edguy, rahapsody, blind guardian, freedom call, sonata arctica, stratovarius,hammerfall, nightwish, helloween, u.d.o.,
mno ja posloucham temer vsechno, proste to co se mi libi. ale vetsinou si vyberu jen par pisnicek z alba.
takze na co si tak vzpomenu:
kdyz je nalada-Billa, Landu, Fanánka,(no i) Kabáty
-vetsinou: Tleskače, JaxiTaxi.....(No snad nemusim vypisovat vsechno a bude stacit naznak stylu:-)))
-výjmečně ale snetu to:Helenku V., Langerovou, Turbolenc, Káju.. (a jeste spousta dalsich, ktery posloucham kdyz mam v sobe nejaky to prom(y|i)le a parim s pribuznejma)
kazdej ma holt jinej fkus
Jo já jsem zapoměl na Robiho Williamse a..
Zorro: Na Haberu
pepe: Ahoj miláčku! Kde ses toulal? Já tě hledám po celým Jirkově i Kadani a ty nikde! Jen jsem ti chtěla říct, že tě moc miluju. Pá!
Pak to jsi slepá, nebo blbá, když hledáš jen tam. A hlavně se jmenuješ Lukáš Chmela a nikoliv Šárka Vaňková.
skaff: No co? Můžu za to, že byla před chvílí u mě, a sháněla pepeho? :-D
VzA>>dyť bydlíš v Přerově