Jaký používáte SW při tvorbě stránek?

vza se neucil novy slovo dmnc a ted ho musi furt pouzivat, heh, vypada to docela smesne :))))
VydRa: To víš, VzA je ve věku, kdy se učí mluvit a všechna slova pochytí a snaží se je opakovat. Typické chování zhruba 18měsíčních dorostenců.
Nípal: Já už mám těch urážek dost! Pak si stěžujete, že vám nadávám, ale že to samý ( ve větším měřítku ) děláte vy mě, to je vám všem jedno! Tomuhle se říká buzerování!
Vza: Nie, tomu sa nehovori buzerovanie, tomu sa ho vori spravodlivost...
VzA:já bych Ti klidně helfoval, ale nejlépe po ICQčku (přece jenom fórum WZ neni zas tak 2x bezpečný;)(off-topicama;))
Inak aj notepad++ je celkom dorby, systax ma urcite lepsie spravenu ako PSPad, a je prehladny, a len 700kbit.
btw já píšu (PÍŠU) v Dreamweaveru, bo mi napovídá v PHP a zvýrazňuje syntaxi a jako WYSIVIGA ho používám jen u formulářů (občas)
Koukám, že VzA naboří nadávkama každý nový vlákno.
Osiris: Přestaň zas mluvit o mně. Já jsem si nezačal ;-)
vza je ufo
VzA: Jedinej, kdo tady mluví sprostě, jsi ty.
Vza: Ozaj, na i-nete som nasiel tvoju fotku: http://www.danielchampion.com/archives/r2339922378.jpg - fakt sa podobate, ze?
Zorro: nádhera, už to rozšiřuju všude po světě (netu)
Ta podoba.... (strasidlo ako strasidlo, nie?)
Ha, ha ha.... jste vážně moc vtipní!
K tématu. Notepad nemůže být nejlepší, bo když jsem chtěl výsledek snažení uložit v ISO, tak jsem utřel. Zkuste aspoň notepad2. Já jsem se zamiloval do JEditu. Je to sice java, takže nic rychlého, ale zase funguje všude kde ho používám (win, linux), stejně, což je nepřekonatelná výhoda. Znáte druhý takový produkt? Teda krom vi. Ten je pro opravdové borce, to já nejsem..
Přesně. Notepad nemůže být nejlepší, protože podporuje jenom windows-1250.
Já používám Bluefish a jsem naprosto spokojená, na "grafiku" pak Gimp, občas Photoshop. A když občas musím kvůli IE restartnout do windows, tak PSPad.
Jo, ještě používám gFTP, nebo FireFTP.
Notepad ve Windows XP umí ukládat i v UTF-8. Ale bez syntax hajlajtu je stejně na houby.
Já se připojuju k Notepadistům. Zkoušel jsem PSPad, ale je to "moc barevné", nemohl bych se soustředit na práci. A ještě několik věcí, které tu zatím nikdo nezmínil: HTML Replacer je skvělý pomocník při hromadném nahrazování textu (i když jsem ho použil jen minimálně). Co se týče nějakého HTML/CSS helpu, je offline verze JakPsátWeb velice užitečná, originální dokumentace k HTML a CSS se taky dá. K tvorbě webu také patří prohlížeče (FF, IE, Opera, Netscape 7), z nichž samozřejmě na FF nedám dopustit, mj. proto, že jej lze rozšířit o offline HTML Validator založený na Tidy. PaintShop je dostačujícím nástrojem pro grafiku (nástroj ale není všechno). Nic proti, ale práci v Malování si opravdu představit neumím. A málem bych zapomněl na Apache (resp. celý PHP Triad).