Jaký používáte SW při tvorbě stránek?

Já třeba používám PSPad, GIMP a IrfanView. V PSPadu píšu CSS a PHP, v GIMPu dělám grafiku a Irfana používám na dávkové konverze obrázků.
Jedině PSPad (teď mám nainstalovaný Top Style Lite, tak možná na styly budu používat jej).
Na grafiku jsu úplně mimo, poznám dobrej design, ale nedokážu ho navrhnout a když mi něco na něm chybí, tak nevím co. Ale když, tak taky GIMPa.
Na prohlížení grafiky Irfana a na ty konverze v poslední době používám FastStone Photo Resizer.
podobnej thread tady byl asi stopadesátmiliontrilion krát...
Nikdo tě nenutí do něj psát.
Osiris: Přesně tak...
No. Já používám 1st Page 2000 a na grafiku normální malování a už se mi tam podařilo udělat několik hezkých obrázků.Pak ty obrázky upravím v Photoshopu, IrfanViewu, cam2pc nebo XnViewu. Na gify ( pohyblivý ) nemám žádnej program, takiže je kreslím v Game Makeru... tam se dělají hry který se doplňujou nakreslenýma obrázkama a ty jdou i samostatně uložit.
at zije starej dobrej poznamkovej blok vy lamy
Kaktusák: Nenadávej, sám jsi lama. Poznámkovej blok je ten nejhorší editor, co existuje.
VzA: takže omalovánky si nám popsal, můžu se teda zeptat v čem děláš web?
Vza: poznamkovy blok je nejlepší po PsPAdu... je to podobné, ale pspad má víc vlastností, v poznakovym bloku jenom pišeš.. a nemas tam takovy fce jako v pspadu.. ja sam pouzivam poznamkovy blok.. mam i pspad ale jsem zvyklý na PB takze v nem.. pak pouzivam malování (ne na grafiku, ale kdyz chci nejakou barvu co není v zakladnich tak si ji tam namicham), jinak pouzivat fotošop 7 nebo 8 ? ted nevim :D
Já to plácám z betonu. Tuhle jsem použil jemnější technologii a sice maltu. Ale mám na to dost hrubý písek, tak to není tak jemné, jak by to mohlo být. Ale stejně na to příjdou kachličky, tak co se s tím hladit.
MzM: tjn
Osiris: ty děláš stránky v notepadu? ...je to vidět, viz. hodnocení v jiném threadu

Skaff: však VzA napsal, že používá dost starej 1st Page 2000, ale hlavně že tam je Java Script :)

pepe: souhlasím, editory typu PSPad ti při psaní sice nenabízí příkazy atp. (jako třeba Dreamwere), ale pro mě je tam dost užitečná funkce zvýrazňování systaxe. Navíc má PSpad spoustu dalších fcí, takže PSpad je pro mě "jednička" :)
Nie, notepad je najlepsi, v tom pisem vsetko (HTML, CSS, PHP, Javacript, Pascal, C...)! Ma velku vyhodu - male graficke prostredie a rychla praca (ak ovladate jazyk). PSPad pouzivam iba ked si neviem rady (ALT+Medzernik), a rychlo potrebujem prehlad prikazov. A TopStyle je tiez pre mna len skladka prikazov (nieco ako prva pomoc, ked si neviem rady, aby som nemusel vyhladavat na internete). A na grafiku staci photoshop(staci v.5.5, aby som nemusel dlho cakat pri spustani) + skicar na posledne upravy + IrfanView na konvertáciu do jpg/gif.
notepad nikdy nemůže být nejlepší editor, protože nemá zvýrazňování syntaxe.
ten Photoshop je 7.0 a 1st Page není stařičkej.
A já jsem měl možnost srovnat PSPad a 1st page a podle mě je lepší 1st page. Ale jak říkám, je to o "vkusu" ( neberte to tak doslova ).
no... podle mě je to v notepadu dost nepřehledný. Ale jak myslíte. Je to vaše věc. Sice je mi podezřelý, že vždycky když něco řeknu tak podle vás je to naopak ale já vám to neberu.... Ale samo že notepad používám taky. Ale pro vytváření programů ( .bat ) - pokud to chcete nazvat jin ak, tak prosím, ale já to skládám tak, že jsou to takový jednoduchý programy.
Pája: Přesně. To je lepší zobrazování kódu v Mozile Firefox.. Akorát, že tam to nemůžeš přepsat. :-D
Já používám sadu několika cihel, bohužel malta mi kdysi došla, tak to spojuju chemoprénem. A ono to kupodivu drží :) Při stavbě bourám okna a dveře, abych mohl dýchat. Co se týče vzhledu interiéru, elektřinu nezavádím, pouze vodu a telefon, tapety nepoužívám, jsou drahé a co se týká výzdoby, květináče nepoužívám, ale nějaký obrázek sem tam pověsím.

Jinak jako nástroje stačí kolečko, lopatička a kyblíček. Na nátěr používám dynamit (a la Mr. Bean) a rámy u obrázků nemám.
Nípal: Jo! Ten díl mám v počítači! Chceš ho poslat na e-mail? Pokud nikdo nebude proti...
no ty ses koala :DDDDDDD rofl
skaff:neser.
VzA: nedrzkuj a zalez do svatyne premium verze, kde se muzete navzajem poplacavat po zbylem varleti, ktere mate vsichni lamy dohromady
skaff: dmnc toto.
Pája5: Nemáš halucinace? A v jakém threadu hodnotili můj web?
Vytvořit obrázek v Malování a pak ho upravit ve Photoshopu je opravdu neortodoxní postup. Astronom je imho odborník ! ! !
Osiris: omlouvám se, to mělo být na 'Cactus'. ještě jednou promiň ;)