To máme celkem tři diskvalifikace a čtvrtým na vyřazení je imho http://paulsp.wz.cz/.
Ty bláho, to se tu řeší takhle nahlas? Já se chci odhlásit! Představovala jsem si nějaký tajný hlasování za zavřenými dveřmi a potom ve finále (což se mě netýká, takže je to fuk) maximálně zdůvodnění, proč ten a ten web vyhrál...
Odhlašte mě, já se stydim!
Stejně jsem se zapsala jen ze zvědavosti, jak brzo vypadnu, ale tahle veřejná kritika je na mě moc :-/ Holt slabý nervy, co chcete :)
2Laura: že ty jsi nesledovala první ročníK? ;-)
Né :-/ Přišla jsem sem, když už bylo finále - mezi mecou a blahapetem?...moc si to nepamatuju a to dloooouhý vlákno jsem fakt nečetla :)
2Laura: veřejně probíhá jak výběr webů porotou, tak následné hlasování uživatelů. Každý si může kritiku či chválu přečíst (proto jsem se nepřihlásila a pevně se držím v porotě :-D)).
Laura: To nám nedělej. Hlasování loni bylo taky veřejný, tak co ;-)
Thalia: OK http://paulsp.wz.cz/
Hlasování začne v pondělí (pokud to stihnu) nebo příští pondělí (pokud to nestihnu :)
Ok, zůstanu ze zvědavosti a kolegiality :)
I když ta zvědavost vzhledem k tomu, že jsem dneska byla na cipino.wz.cz, už zas tak velká neni - teda alespoň, co se vítěze týče...
Pořád ale jsem zvědavá na průběh, vývoj a okamžik mého brzkého vyřazení :)
2Laura> nechapu co plasis, ty tvy stranky nejsou urcite nejhorsi
No, to neřikám, ale ani nejlepš í:) Ale o to nejde, já vim, jakej mám web. Jde o to, že mě poněkud rozhazuje veřejná kritika, ale to je v poho, já to překousnu :)
Laura: Klidně udržuj paniku :-)
To je imho moc silný slovo - proč až tak... Že by výhrůžka? :)
Tak asi až příští týden. Z nějakého důvodu ten script nefunguje. Snad to opravím.
Tak změna. Začátek v pondělí o půlnoci.
Je tam chybička, zatím to bohužel nevypisuje celkový počet hlasů, ale hlasy se ukládaj, takře hlasujte.
Ono mi to má po přihlášení o hlasovací právo poslat id na mail? že mi nic nepřišlo...
2Quinix: tak jsem zkoušela hlasovat. Jsem přesvědčená, že jsem zvolila genetika.wz.cz a vietcong2.aktualne.cz, ale u mého příspěvku je místo druhého jmenovaného san-andreas.aktualne.cz. Prosím o opravu, vzhledem k mým výhradam vypadá hlas pro san-andreas přinejmenším podivně.
Laura: Nemělo, bylo vypsané hned po registraci na stránce. Jestli ho nemáš, pošli mi na mail tvou IP, za které ses registrovala, a já ti ho pošlu.
Thalia: Sorry, je tam víc chyb, než sem myslel. Hlas se zapsal správně, ale blbě se vypisuje.
Tak všechno (snad) funguje :)
jen čistě teoreticky:
Nešlo by se někde vyjadřovat ke kritice během hlasování?
Cpt-Hu: čistě teoreticky určitě jo, prakticky to bude horší, protože nic takového v systému není, ani sem s tím nepočítal.
Pohled na stav hlasování na nww mi říká, že se na to nějak zapomíná. Tak šup šup do toho ;-)
zajimalo by me, proc ten komentar musi mit nejmin 10 slov?
a kdyztak bych navrhoval udelat, nejakou pamet tomu formulari, abych to svy ID nemusel hledat 2x:-))
No já mám FF a ten si pamatuje, co vyplňuju do formulářů, takže jen kliknu do okýnka a vyroluje se mně seznam, co by se tam tak dalo napsat, v tomhle konkrétním případě moje ID. Takže na to jen kliknu a ono se mi dovyplní ;-)
>proc ten komentar musi mit nejmin 10 slov
Nevim, proč zrovna 10. Loni to tam dan Garofano, a já jsem to nerušil. Klidně tam můžu dát 20, jestli chceš ;)
>nejakou pamet tomu formulari, abych to svy ID nemusel hledat
OK, šoupnu to tam přes cookies