Ježiš, co se stalo.... aha, to je průser.... opraveno.
Sorry za zmatky, žádný nový soupeř nebude, hvězdná brána je diskvalifikovaná, dál postupuje mb. Zůstane to tam až do soboty, i když myslím že je už jasné, kdo vyhrál.
Hledám dobrovolného grafika, který by měl zájem se o podíl na NWW. podrobnosti mailem, nebo na icq 324537776
Jestli chceš, můžeš mi napsat podrobnosti a představy na blahapet@seznam.cz
blahapet: dik za nabidku, ale už tě předběhla Laura :)
Zatím je to tajné, jen mezi námi dvěma, ale brzy se dozvíte, o co šlo :)
oooo, ja rad tajemstvi, ale ted nebudu moc nedockavosti par dni usnout. doufam ze vam to nebude trvat dlouho, jinak me mate na svedomi;-))
Jedine co prozradim je, že to odhalim až zhruba za tyden :)
Nějak na to zase kašlete :) Hlasujte, hlasujte....
mam dotaz.(o5:-)))
jak se to resi, kdyz je hlasovani nerozhodne?
Hlasování se neukončí a čeká na rozhodující hlas... a pak v neděli hlasuju já :)
Už je tu zima, první adventní neděle, tak i nww.webzdarma.cz se pod taktovkou Cecilie obléklo do zimního skinu..... ;-)
Nj, tak tohle si chtěl udělat. Jj, je to hezký, chválím to!
Jj je to dost hezký :-)
Jen taková připomínka. Já bych místo "design by Cecilie" dala "design by Laura". Ale nevím, jaké bylo přání Laury, takže... ;-)
... ať se sama rozhodne ...
Nene, takhle je to naprosto v pořádku... :) Díky ;-)
no ja cekal vetsi zmenu, ale i tak chvalim provedeni
To víš, beru na vás ohledy - nechtěla jsem vám způsobit srdeční kolabs v případě příchodu na stránky a nenaleznutí dobře známého jemného designu... :)
Já to nechápu. Jaktože knorek hlasoval v jednom kole dvakrát?
To já mohu taky, když mám tam zaregistrovaný dvě stránky a tudíž i zároveň přidělený dvě přístupový (hlasovací) hesla.
Jo, přesně tak, knorek si ale registroval i hlasovací práva (2) čehoš saem si nevšim...
To je ale nesmyslně nespravedlivý, ne? Nehledě na to, že je to divný... :)
Laura: Já jsem stále zvědavej na nové nápady. Jak bys to vyřešila ty?
a kde jsem hlasoval 2x? nejsem si vědom
ty hlasovací práva sem si regnul omylem, nepochopil jsem systém, myslel jsem že se tak normálně přihlásím a když to nic nedělalo tak jsem to skusil podruhé...takže omyl
knorek: no, je tam, mám dojem, od tebe dvakrát komentář k tomu poslednímu souboji...
Quinix: Já bych tam napsala: Zákaz hlasování dvakrát! :D
Laura: To je supr řešení :-)