Pozor! Právě startuje druhé kolo ankety o nejlepší web hostovaná na Wz.cz. Neváhejte a přihlaste se ;)
Vše podstatné i nepodstatné se dovíte tady: http://quinix.wz.cz/item/23-nej-webzdrami-web-2005-startuje.page
nějak se tam nevyznám. kde se dá registrovat?
Jakub: jo? a kde? na první pohled tam není nic vidět a hlouběji se mi to zkoumat nechce :-/
Džej Ár: tam nikde, tady: nww.webzdarma.cz
ja to tam taky nenasel, az jsem si nahodou vsiml adresy nww.webzdarma.cz vedle jmena tady ve foru. pro nemateni ctenaru by bylo dobry ji tam napsat
Aháááá :-) jsem slepej, no nic, každopádně bych uvítal odkaz i tam :)
Jinak jsem se spíše tak ze srandy před chvílí také přihlásil, co kdyby náhodou můj web taky někoho zaujal :)
Jinak mi příjde celkem jako blbost, aby mohli hlasovat jen přihlášení, ne? Nevím, jak to bylo v minulém kole, jestli se našli nějací podvádějící magoři, ale vemte to tak... když má možnost hlasovat každý jen pro jednoho a je současně i přihlášen, tak asi 90% lidí dá ten hlas imho sobě a nic z toho nebude....
Co to třeba omezit podle ip adres, ale kontorolovat, jestli jsou v doméně cz ?
jo, ještě taková věcná, v seznamu přihlášených webů nefungují odkazy, chtělo by to k nim připsat protokol....
Sorry, na ten odkaz jsem nějak zapoměl ;)
DA: dík, opravím.
Podpořte prosím anketu o Nej Webzdramí Web 2005 přidáním odkazu na své stránky.
Dík za spolupráci
ja se sice neprihlasim protoze nemam s cim, ale zajimalo by me, proc nemuzu hlasovat pokad se nezaregistruju?
spooK: imho je to standartni vec, na velkym poctu serveru to tak je
spook: Aby nedocházelo k podobným manipulacím jako v NWW04. Proč se nezaregistrujes s vesmir.unas.cz?
pač je to děsná lamárna.... a už mě ten web nebavi upravovat(a taky ubylo času). mam ho jen kvůli fóru
spook: Tak se zaregistroj, abys mohl hlasovat
ok, jsem tam a mám i svého favorita;-)
2Quinix: Má oblíbená připomínka - má to být WebZdarma.cz ;-)
>máte web umístěný na WebZdrama.cz
>neporušujete podmínky hostování WebZdrama.cz
A jen takový malý dotaz (pokud jsem to někde přehlídla, tak se omlouvám): do kdy bude probíhat registrace a jak to bude probíhat po ní.
Thalia: žádné pevné datum konce registrací ještě neni. Začne se, až se vybere užší soubor webů.... A hlavně až dodělám hlasovací systém, který je zatím jen v náznacích. Odhad je konec září/začátek října.
>>Setříděné chronologicky podle data přihlášení. Od nejstaršího po nejnovější.
Jsou setříděny od nejnovějšího po nejstarší (to neměň, oprav větu)
no kdyz uz to budes opravovat, tu vetu, tak nejsou setridene, jsou serazene
jiste. seradit znamena usporadat podle hodnoty nejakeho klice. setridit nebo spis roztridit znamena rozdelit do kategorii podle hodnoty nejakeho klice. v praxi: v telocviku se pri nastupu seradime podle velikosti, ale ovoce tridime na hrusky a jablka.
jinak ty zmatky zpusobili anglicky mluvici lide, nebot radici algoritmy pojmenovali -sort (napr. bubblesort, quicksort), ale sort znamena tridit
Otestujte prosím hlasovací systém. Jakoukoliv chybku pište sem, nebo mě na mail. Díky :)
btw byl by zájem o "hlasovací právo"? tzn. že byste mohli hlasovat i když nechcete soutěžit, nebo nemáte web na wz..
http://nww.webzdarma.cz
Ja som sa regol, ale mi blbne net, čiže sem nestihol chyťiť ID, dá sa k nemu nejak dostať, alebo reegnúť znovu?