Nej Webzdarmí Web 2005

Ježiš, co se stalo.... aha, to je průser.... opraveno.

Sorry za zmatky, žádný nový soupeř nebude, hvězdná brána je diskvalifikovaná, dál postupuje mb. Zůstane to tam až do soboty, i když myslím že je už jasné, kdo vyhrál.
Hledám dobrovolného grafika, který by měl zájem se o podíl na NWW. podrobnosti mailem, nebo na icq 324537776
Jestli chceš, můžeš mi napsat podrobnosti a představy na blahapet@seznam.cz
blahapet: dik za nabidku, ale už tě předběhla Laura :)

Zatím je to tajné, jen mezi námi dvěma, ale brzy se dozvíte, o co šlo :)
oooo, ja rad tajemstvi, ale ted nebudu moc nedockavosti par dni usnout. doufam ze vam to nebude trvat dlouho, jinak me mate na svedomi;-))
Jedine co prozradim je, že to odhalim až zhruba za tyden :)
Nějak na to zase kašlete :) Hlasujte, hlasujte....
mam dotaz.(o5:-)))

jak se to resi, kdyz je hlasovani nerozhodne?
Hlasování se neukončí a čeká na rozhodující hlas... a pak v neděli hlasuju já :)
:)

tak to jo...
Už je tu zima, první adventní neděle, tak i nww.webzdarma.cz se pod taktovkou Cecilie obléklo do zimního skinu..... ;-)
Nj, tak tohle si chtěl udělat. Jj, je to hezký, chválím to!
Jj je to dost hezký :-)
Jen taková připomínka. Já bych místo "design by Cecilie" dala "design by Laura". Ale nevím, jaké bylo přání Laury, takže... ;-)
... ať se sama rozhodne ...
Nene, takhle je to naprosto v pořádku... :) Díky ;-)
no ja cekal vetsi zmenu, ale i tak chvalim provedeni
To víš, beru na vás ohledy - nechtěla jsem vám způsobit srdeční kolabs v případě příchodu na stránky a nenaleznutí dobře známého jemného designu... :)
Já to nechápu. Jaktože knorek hlasoval v jednom kole dvakrát?
To já mohu taky, když mám tam zaregistrovaný dvě stránky a tudíž i zároveň přidělený dvě přístupový (hlasovací) hesla.
Jo, přesně tak, knorek si ale registroval i hlasovací práva (2) čehoš saem si nevšim...
To je ale nesmyslně nespravedlivý, ne? Nehledě na to, že je to divný... :)
Laura: Já jsem stále zvědavej na nové nápady. Jak bys to vyřešila ty?
a kde jsem hlasoval 2x? nejsem si vědom
ty hlasovací práva sem si regnul omylem, nepochopil jsem systém, myslel jsem že se tak normálně přihlásím a když to nic nedělalo tak jsem to skusil podruhé...takže omyl
knorek: no, je tam, mám dojem, od tebe dvakrát komentář k tomu poslednímu souboji...
Quinix: Já bych tam napsala: Zákaz hlasování dvakrát! :D
Laura: To je supr řešení :-)