Teorie trpaslíků - nutno rozvíjet!

Mně zase porád kradou trsátka na kytaru, kurvy. A když si koupím nové, tak to staré drze položí někam na stůl, aby mě nasrali, že jsem zbytečně vyhodil prachy.
hanyZ:
To je inspirativní příspěvek. Taková kytara má poměrně velkou plochu, že? Proti kladivu několiksetkrát větší. Představ si takového trpaslíka, jak jej odpaluješ kytarovým forehandem proti zdi. To není možné, aby z něj ta trsátka při nárazu nevypadla! Sice bys asi musel potom vymalovat stěnu nebo celý pokoj, ale co bys neudělal pro pár trsátek, že?
Celkem dobrý povídání o trpajzlících :-D. Co myslíte, hodilo by se to jako článek někde na web?
Lama: aha, tak to kvůli nim mi neustále smrdí ponožky!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No, mně taky kradou peníze z peněženky, drobný z kapes džísky, kocourovi granule z misky, zubní pastu z tuby, taky prázdný cédéčka vyměňujou za jiný - plný nějakejch zhovadilostí, vybíjej mi telefon, už třikrát mi ztratili klíče a občanku, teď dokonce pokoutně propašovali do pračky mojí čerstvou legitku do autoškoly... Chlastaj mi z placatky v baru to, co tam zrovna přechovávám... Jo a měněj mi heslo na notebooku a já se do něj pak nemůžu dostat :( Nemáte čirou náhodou někdo z vás u sebe kostičky chleba sypané strychninem? To na ně prej zabírá...
Nezabírá… Bohužel.
To můžu jenom potvrdit: nasypal jsem jim večer speciálně misku granulí pro psy, smíchanou s granulemi pro kočky a přidal jsem i pár granulí pro mě. To všechno jsem promíchal se strychninem v kombinaci s E235, E220, U238 a nachystal k ledničce. Ale ráno to bylo všechno netknuté, jenom tam nechali cedulku: SEŽER SI TO SÁM!
A lednička byla ZASE vyžraná!
No vidis to- me vzdycky seberou mobil a parej na nem hry! Ty smejdi maly mi vzdycky nahrajou rekord! Tak treba v Splinter Cell-Pandora Tomorow mi vcera nahrali v prvnim kole pres 1800pts! Hazlové! Ale jeden udelal osudnou chybu! Kdyz nahral rekord tak byl tak veselej, ze se i vyfotil! Je to PRVNI fotka trpaslika (bohuzel v noci) muzete se na ni podivat na adrese http://san-andreas.aktualne.cz/trpaslik.gif..... Rek bych ze je celkem povedena ;-)
Já zkusil onehdá arzenik. Stalo se zhruba totéž, co jsi naznačil(a). Až na to, že tam nestálo "SEŽER SI TO SÁM", ale "VZALI JSME TI ARZENIK"
Nejde o fotku trpaslíka, ale o standardní obrazec mikročástic, který jsem našel i po mikroskopickém rozboru cedulky s nápisem VZALI JSME TI ARZENIK. Ovšem může to s trpaslíky souviset.
a co na ně s klasiky?
... trpaslík je dobrý plavec, ale nevydrží ...
http://www.volny.cz/mmmma/divad-hry/dlouhy.html
Havel-st: Král: To je krásné neštěstí. Tak to na tom nejsme ještě tak zle.
Nevím jaký je trpaslík plavec, ale když jednou (tedy vlastně už dvakrát) vytopili sousedy (a zase pod námi), neutopili se. Sice o nich potom nebylo nějakou dobu slyšet, ale jen do doby, než jsme poplatili škody! Pojišťovák řekl, že si nemám vymýšlet blbosti o trpaslících a přirazil mi 20.000,- Kč navíc...
To naštve. Měl jsi pojišťovákovi říct, že ten trpaslík je mu podezřele podobný.
Nípal: To by bylo za 40.000... a navíc nevím, jak přesně vypadají. Takže bych lhal.
TO právě nevíš, jestli bys lhal. Pravděpodobnost se najde vždycky a náhoda je mrcha.
Myslíš, že kdybych mu řekl, že "Nevypadá jako trpaslík" - by ho potěšilo a slevil by mi? A ani v tomto případě bych vlastně nevěděl, jestli lžu nebo nelžu. Měl jsem mlčet o trpaslících a mohlo to být o 20.000 levnější. Takhle si na mě ještě smlsávají trpaslíci - příští vytopení už nebudu mít čím zaplatit. Třeba mě podpoří sociálka...
Tak jsme dneska zase pro změnu vyhořeli. Začalo to nevinným škrtnutím zápalky u kanystru s benzínem, který jsem měl pro ně nachystaný. Který trpaslík to byl - to už se nedozvím (protože doufám, že všichni - kolik jich vlastně bylo?) - statečně uhořeli až na kost. Možná některý přežil - jako já - s popáleninami 3. stupně...
Nevím jestli to zavinil Láďa, Karel nebo Šmudla. Možná tam mají mezi sebou i nějakou "trpasličí fenku" - (pro ty neznalé - za účelem rozmnožování) - možná za všechno může nedopalek zcizené cigarety... když se o něj mezi sebou porvali... Budu zase volat pojišťováka...
Volej jiného pojišťováka a vymluv se mu na to, že ti @!#$ trpaslíci umí firebally.
To by nebyl dobrý nápad - věděl by o nich další pojišťovák. Tohle se nesmí dostat na veřejnost, měl bych za chvíli na krku bulvár - komerční i tzv. "veřejnoprávní". Musím vymyslet, jak to ututlat - nevíš, jak by se to dalo ututlat tady ve fóru?
"Halo? Tady redaktorka Blesku." "Dobrý den. Já jsem vám chtěl dát návrh na výborný článek o trpaslících. Jeden známý je má v bytě." "A jaká je jeho adresa?" "e.... počkejte chvíli..."
Lama: Jaká že je tvoje adresa? :-D
VzA: No přece lama.webzdarma.cz :-))
Ale adresa domu... A pohni! Mám na drátě Blesk! :-DDD
... bydlím na nějaké ulici v ...?! ... upatlané od trpaslíků, číslo popisné...?! ... zbytek nečitelný. Je to všechno zapatlané od trpaslíků. Doufám, že tě tak dlouhý telefonát nezruinoval :-)