Teorie trpaslíků - nutno rozvíjet!

Mám doma trpaslíky. Asi. Ještě jsem je neviděl, ale kdo jiný by měl na svědomí vyžranou ledničku? A neustále dělají bordel po celém bytě. Zkoušel jsem předělat pastičku na myši - na pastičku na trpaslíky, ale buď jsou tak malí, že je nezachytí, nebo jsou nějací přerostlí a pastičku překročí... Vypadá to, že jsou i zvrhlí, protože mi asi chodí kouřit cigarety, takže musím kupovat pořád nové. Dneska jsem málem jednoho nezahléhl, co s tím mám dělat?
a)Rezervovat si teploučkej pokoj v Bohnicích,
b)Dojít k psychiatrovi, popovídat si s nim o jeho problémech,
c)Vyzvednout si "pozvánku" do bohnic,
d)tam dostaneš hezkej obleček (nelekej se, má rukávy přivázaný za záda) a
e)ubytují tě v hezky měkoučké (vypolstrované) rudě natřeném pokoji (jinak-cele)

Hezký pobyt přeje agentura Magor & syn
No jo, trpaslíci. Nejhorší ze všeho jsou trpaslíci.
Josef ty už blbneš, vem si dovolenou ;)
Jo,jo v tom záhrobí je děsná nuda, tak radši radim Lamám, jako já
Lama: hahahahaha! A nemůže to bejt někdo známej? :-D V jistým smyslu ti pomáhá, protože ti aspoň bere cigára. To jsem si vzpoměl na jednu reklamu, jak se potkaj dvě ženský co se nesnášej a ta jedna na tu druhou tak mile: "Ahoj! Jak se máš, nezapálíš si se mnou?" a ta druhá se na ni tak divně usměje a to cigáro si vezme. Ta první pak zmizí a na obrazovce se objeví:
Tomu, koho nesnášíte ze všech nejvíc, dejte cigaretu.
Kouření zabíjí.
Já je taky proto toleruju (když to jinak nejde) a doufám, že se těmi cigaretami a žrádlem pozabíjejí sami. Šetří tím vlastně moje zdraví. Jenže to může dlouho trvat! A mám tik, že je v baráku někdo, koho nevidím, jak je rok dlouhý.
Joseph Stalin:
>>> b)Dojít k psychiatrovi, popovídat si s nim o jeho problémech - to bude to pravé !
Oups ;-)
Joseph: to nebylo na tebe ale na "Josef" +)
skaff: Vím, že víš, že vím? Proč kazit srandu?
Zkoušel jsem trpaslíkům nechávatt vzkazy:

Na ledničce: Nežerte - budete tlustí !
Na cigaretách: Nehulte - budete zhulení !
Na peněžence: Tady nic není !

Ale nic z toho nepomáhá - pořád je vyžraná lednice, pořád mi docházejí cigarety a pořád mám prázdnou peněženku. Asi jsou buď blbí a neumí číst, nebo mě absolutně ignorují.

Máte někdo zkušenosti z Bohnic? Jestli jsou tam fakticky rudě natřené stěny, jak píše Magor & syn, tak to tam nemusí být až tak špatné.
Na ledničce: Nežerte - budete tlustí !
Na cigaretách: Nehulte - budete zhulení !
Na peněžence: Tady nic není !
To je super: :-D
Lama: ehm, ja nic nerikal, sice vim ale nepovim
Lama: Co když sis toho nevšim a celej barák je trpajzlik ( ve velkym měřítku ) :-D
VzA: To bych si musel všimnout - žeby trpajzlík jako prase? Třináctipatrové?
:-D
milster: Ty potvory vám vlezou všude.
Občas si říkám, jen tak polohlasem - ale aby mě určitě slyšeli: "To by bylo dobrý překvápko, kdyby tak dneska NĚKDO uklidil."
Jenže oni na to neslyší, a zase jenom do ledničky ! Cestou přiberou cigára...
Už nevím, jak na ně vyzrát.
Mě trápili trpajzlíci taky, ale trochu jinej druh to byl. Furt mi potají všude uklízeli, vytírali prach a luxovali, ale díky bohu (a kladivu) se mi je podařilo vyhubit.
LOL :) asi jiny vrh ;)

Ja mel taky trpajzliky.. Asi 1/2 ruku mi strkaly do skolni tasky shnile svaciny...

A kdo to mel pak cuchat a uklizet? Taky mi nikdy nevdrzi prupiska dele nez 1mesic... Svine jedny...
Jo díky, teďs mi tím strkáním připomněl - v noci, kdy vše bylo zahaleno do vůně blížící se neděle, mně spícímu šahali na koleno a strkali ruce do prdele.
A to byla opravdu poslední kapka a následující den se ke slovu dostalo to již zmiňované kladivo.
Tos je jako utloukl kladivem k smrti, když měli ruce u tebe v zadku? A trefils pokaždé trpaslíka, nebo šlo něco i "vedle"?
Já mám trpaslíky neperverzáky, ruce strkají zásadně do lednice a peněženky, kladivo se na ně nechytá - zabij trpaslíka kladivem, když jej ani nevidíš, a mlátit kolem sebe hlava nehlava je nesmysl, co když jsou zrovna na dovolené v Řecku?
No, abych se přiznal, taky mám zkušenosti s trpaslíky. Mohu říct jedno - jsou nepostřehnutelní. I když se všelijak ujistíš, že se nic neztratí, tak se to přesto ztratí. Během školního roku jsem tímhle způsobem neustále přicházel o pracně napsané vzorečky (tzv. povolené taháky, nesmějte se, fakt) a co jsem si někam zapsal, to jsem po dvou dnech nenašel. Z tužek už mají trpaslíci nejméně tři nové domečky. Dále mi trpaslíci vyjídají piškoty, kyselé rybičky, čokoládu a vypíjejí limonádu. Taktéž nějakým záhadným způsobem nevlastním žádnou drobnou minci, takže platím bankovkami. Dále si tito tvorečkové půjčují časopisy, které si naštěstí stihnu alespoň zčásti přečíst.

Ovšem i trpaslíci dělají chyby. Často na zemi najdu papírek od bonbonů, když je štěstí, tak i padesátník či dokonce celou korunu - jednou jsem takhle zbohatnul asi o 14 Kč.

BTW, mám jednu hypotézu, o co by mohlo jít:
http://www.biograf.cz/filmy/1998/09/pidilidi/

Takže ne trpaslíci, ale pidilidi.

S jejich likvidací nemám zkušenosti, ještě jsem je nespatřil, ba ani nezaslechl, ni smradu nevydávají.
Pidilidi to nebudou - jsou moc velcí - ti by se tak lehce neukryli.

O likvidaci jsem zatím ani nepřemýšlel, ale jak to znám, kdybych se o to pokusil, tak mám hned na krku Greenpeace, Děti Země, Uhla, Ligu na záchranu čehokoliv před čímkoliv a soudy!

Ty svoje jsem taky prozatím neviděl ani neslyšel, ale určitě smrdí. Co jiného by u nás doma tak strašlivě mohlo smrdět? Oni asi nemají žádné základní hygienické návyky, kde to na ně přijde, tam to taky pustí. Asi si neuvědomují, že když mám věčně prázdnou peněženku, tak nemůžu kupovat obden nějaký spray - navíc v obchodech mají spray proti hmyzu, proti tabáku, ale proti trpasličímu smradu NIC !