Jak na webhosting

no uz jsi zkousel nejchytrejsiho chlapka na svete?

protoze google.com ti poradi temer vzdycky

nahodnej odkaz:
http://www.webcage.cz/dp/jak_zaregistrovat_domenu_cz.php
Mne sa to zda stale nejake cudne (hosting webu na hostingu), je to ako keby som si zalozil stranku platenyhosting.wz.cz a hostingoval na weby tvaru adresa.platenyhosting.wz.cz...
--
Ako sa potom pripajaju www.webcage.cz a ako sa pripajaju wz.cz?
hosting doma? no comment.

pokud chcete hosting stranek profesionalne tak je zapotrebi taky nejaka technicka podpora pro ten server. taky by byl dobrej neprerusitelnej zdroj napajeni. pokud to pustis doma tak ti pekne stoupne ucet za elektriku.

pokud vam de o to pripojeni, tak to vam zajisti kazdej vetsi poskytovatel.
ale porad je to otazka penez. Kolik do toho chcete vrazit?

pokud de o domeny, tak registratoru je halda. slovenskej me nenapada, ceskej treba forpsi


Kolik do toho chcete vrazit mesicne penez? To je fakt dulezita otazka
Zo zaciatku by som chcel neco mense tak do 100000sk+- na nakup materialu. Potom (dufam) vystacim aj zo zisku od hostingu a z reklamy. (fu, je to o drzku)
A to ked budem mat tu domenu, tak len v apache nastavim nejake spojenie mojej ip s tou domenou ci co, lebo z toho co ste mi tu vysvetlily mam zatial v hlave gulas :-), ale aj tak diky... nenasiel by sa este nejaky link kde by bolo info o serveroch, dns a apache,...?
Něco menšího, tak do 100 000 SK?
Docela by mě zajímalo co teda podle tebe jsou větší peníze :-O

Jestli jdeš do toho až takhle profesionálně, to znamená velká investice a plány na její navrácení ze zisku, tak to teda silně doporučuji sehnat si nějakého odborníka, protože ty tomu viditelně nerozumíš (to není urážka, to je varování, já bych se taky do tak velkého projektu sám asi nepustil bez někoho kdo tomu rozumí).
domeny: kazdej lepsi registrator domeny ti poskytne i DNS servery. to je takova vec ktera se stara o to ze kdyz nekdo zada www.adresa.cz tak se to prevede na tvoji IP a pak lze navazat spojeni s tvym serverem.