Hudbou proti nesvobodě

Zdarvím:) Všimla jsem si, že i na tomhle fóru se vyskytuje pár lidí, které by následující text mohl zajímat, tak ho sem dám. Ostatním se omlouvám za totální offtopic...

Hudbou proti nesvobodě "nechceme policejní stát"

Účelem shromáždění spojeného s hudbou je upozornit na stále sílící snahy omezit svobody částečně nadobyté po listopadu 1989 a na možnou totalitní budoucnost. Jde nám o to zamyslet se nad zlověstně narůstajícími tendencemi k bezpráví v naší zemi. Pronásledování těch, kteří uctívají hudbu techno, považujeme za bezprostřední útok i na svobodu naši.

Proto jsme se rozhodli uspořádat shromáždění znova. Oslovili jsme většinu větších radnic v České republice. Domlouváme zvukaře, kapely a aktivní lidi, kteří chtějí pomoc jak při organizaci tak např. při roznosu a rozlepování plakátů.
Můžete-li kontaktujte nás a pomozte třeba jen malou věcí.

Další shromáždění s koncerty
v řadě měst naší republiky proběhnou
ve středu 28. září 2005
na den sv. Václava

Za promotéry Filip Kolací a Stanislav Penc.

O chystaných akcích a další podrobnosti budou na www.kozy.cz
E-mail: info@kozy.cz
Tel: 605 701 081

Žádáme všechny, kteří mohou tuto informaci zveřejnit nebo jinak šířit, aby tak učinili.
Teď se někde koná (konala) další technopárty a rozehnala ji policie? Ne. Snaží se tudíž stát vyhladit technaře? Asi těžko. Stačí dodržovat zákony a půjde to.
CZtek... prej to tam je uplne v klidu, kamosi tam jsou
Jsem odchovanej beatem, takže je mi techno naležitě protivné, ale zaujala mě jiná věc. Je to to, jak skvělě prochází primitivní manipulace, kterou si starší jistě dobře pamatují. Když přijde řeč na obušky, okamžitě se hovor svede na techno, povoleni a podobně (kdyby technaři...) a výsledný dojem má být: kdyby technaři měli povolení od někoho, nemusel by je nechat zbít - můžou za to technaři.
Havel-st a ostatní - na czechtek už tu thread založený je. Jinak tvá interpretace je hodně zjednodušená a už na to nebudu reagovat (nevím proč mít o stejné věci dva thready).