Jak sbalit holku

já se bojííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím!
Zorro:poziacaj? No... tuším, co jsi tím myslel. Díky. dobrá rada nad zlato.
mas predsa vyhru 50/50! (bud vyhras alebo prehras...) Posud sam ci sa vie rozpravat lepsie ona alebo ty, lebo ak sa vies lepsie rozpravat ty, tak to mas na 90% vyhrate!
To jsem si vzpoměl na AJ. To jsme na dvě poloviny a ona je samo v té druhé. Lukáš ju pořát otravoval a pak jí sebral takovýho malýho psa. A dal mi svoje pouzdro, ať mu to prej pohlídám... Monika se pak vrátila s nepořízenou a já jsem se jí zeptal, jestli nechce jeho pouzdro... A ona pak:
"Jó! Prosím, prosím!" Tak jsem jí to dal, no a jak přišel Lukáš, to bylmazec jak prase. Ten byl nasranej... :-DDD Nakonec udělali výmenu. Ale až po hodině. :-D
no tak teda nevim, nevim, jaký mám šance... :-D Když je někde poblíž, tak vždycky jaksi stichnu... :-D
NESMIS SE TOHO BAAAAAT NESMIS! CHAPES? NEEEEEEEEEEEEE! TO JE HLAVNI SE CHOVAT PRIROZENE A NE SE BAT PROMLUVIT S NAKOU BUCHTOU CHAPEEEEES?

jeeee caps (jako ze omylem :]])
když to nejde... :-D
tak se odnes na reklamaci nebo ja nevim heheh
Nezbyde ti nic jinýho, než k ní přijít a říct "hele, (resp. čau woe), já to s balením holek moc neumím, zabalíš se mi sama, že bych tě pak jenom popad?" ;)
to s tou reklamaci byl jenom vtip aby ses neurazil ;)
tak to je mazec kua, astronom nechape vubec ani hovno a je tu uz kolem 85 prispevku bo kolik... :D
pepe: a divíš se? to co jsi popsal (astrouš nechápe ani hovno a to už tu je 666 příspěvků), je typický charakteristický znak všech threadů, které se týkají astronoma.
nemam naladu cist znova ten zacatek, ale:

Pokud po tobe pokukuje, pokukuj ty po ni, pokud nepokukuje, zacni, trebas se prida;) pak zacni o necem mluvit.. pozadej o cislo na mobil.. je tyvlastne nemas mobil.. tak o ICQ cislo.. nemas ho nahodou zakazany? PROSTE SI NAJDI NEJAKEJ ZPUSOB JAK S NI BEJT SKORO PORAD V KONTAKTU! (sry za SHIFTa). Kecejte o vsem moznem, pak (jak sem uz psal) nejak zaved (pokud ona nezavede) na to, jestli uz nekoho ma a tak dale. Pozvi ji do kina. (nebo se ji zeptej tu). Pokud nebude mit dost penez, tak to za ni zaplat (ja platil za oba dohromady á 250,-Kc za Rychlyho Stripese) a mozna po chvili.. Po chvili se date dohromady..
skusal si pouzit feromony? :-)
VzA: někde výš jsem zahllídla tvoji otázku "ale kdy s ní mám navázat řeč...?" Odpověď zní - za 3-4 roky ;-)
Ne vážně, všichni kromě VzA (ty to nezhodnotíš a tvůj názor už je jasnej): jsem tak mimo já nebo on? Francouzáky ve dvanácti? Jsem tak stará nebo tak out? Xakru... mýmu mladýmu je 8.. neměla bych mu už ke svačině balit prezervativ?
Imho je teď dis dvacet, takže měla dítě ve 12. :vD
ty vole tolik příspěvků za pár hodin co jsem tu nebyl? To nečtu, přečetl jsem jen první astronomův dotaz...

hele astronome, něco podobného jsem kdysi občas asi taky prožíval, ale prostě by ses měl smířit s tím, že máš na baby ještě zhruba 8 let čas...
Jinak, co se týče té vaší debaty o balení na humor, výše ... Ono to má i pár háčků.

1) Jste vtipní = holka se směje, ale pak odejde s nějakou gumou, která má prachy, fasa oblečení, je hezoun ( né že bych nebyl taky fešák .. samo ), je přímočařejší, whatever atd. (ověřeno)
2) Jste vtipní = holka se nesměje, páč váš humor je trochu jiný a ona ho nechápe a dívá se na vás jako na blázna (ověřeno n.2)

=> Humor není rozhodně vše, ale to je asi zbytečné psát ...
hanyZ: jo, vdávala jsem se když mi bylo 10, ve 12 dítě, ve 14 jsem se rozvedla a v 18 jsem se vdávala podruhý... :-D takže vlastně čemu se tady divím, že.
dis: :DDDDDD
dis: Zapomnělas dodat, že od osmi jsi fičela v drogách, když ses chytla nesprávné party, ale ve dvanácti jsi toho kvůli miminku nechala. Holt, prožilas divoké dětství, wtz, ale jsou to neocenitelné zkušenosti, které tě zocelily! :D
dis: Zase jsi mě trumfla, já jsem se vdávala ve 13. Ve 12 jsem měla pohřeb a v 11 chodím spát :-))
>>>mýmu mladýmu je 8.. neměla bych mu už ke svačině balit prezervativ?
? - ke svačině? - ono to je jedlé? - člověk se učí celý život

Bože - to je thread! :-))
No přibilo toho tady celkem dost. Přiznám se, že na vše neodpovím a že něco mě dost rozesmálo. Jinak:
Co je to probůh prezervativ?
ve 12? teda... tak to ji honem popadnout a zulíbat až k smrti. ( ne doslova ) :-D
No... Jako já vim, že mám jseště čas, ale nevěřim tomu, že někdo z vás taky nebyl takovej.
Jo a k tomu humoru: To radši ani zkoušet nebudu.
Jo a k tomu kinu a té světové straně. To asi nepůjde, protože ona jezdí ausobusem. Jako je z přerova, ale od někud,... nevím z kama...
Jo a uvítal bych radu od dis nebo od Laury či jiné holky.
O čem se tak 12ti letý holky baví? O klucích? O škole? O vztazích? O hezkých sportovcích? O bárbínách ( to asi ne... )? Fakt bych to potřeboval vědět... :-D
Milý Astronome. Mohl bys být mým synem, asi nejsem ta pravá, co by ti měla radit - ale když jsi mě tak hezky oslovil...
Co mě zajímalo ve 12 si už fakt nepamatuju, ale kluci to asi ještě fakt nebyli - a když, tak určitě starší, dejme tomu tak ve 13-14 letech mě začali zajímat tak ti okolo 16 let. Co znám 12-leté dcery mých kolegyň, baví je snowboarďáci a podobné filmy, mobily, ježdění na koni... ale ani u nich se mi nezdá, že by jely po nějakých spolužácích. Ještě tak Vojta Kotek :-) Třeba to ale není reprezentativní vzorek :-D Mám pocit, že se spíš houfujou holky spolu a hihňaj se.
Aha.. tak díky.