Jak sbalit holku

Čau.
Já vím, že jsem hroznej. Já prostě nedám pokoj ani když je škola. Ale já se na to prostě musím zeptat. Nejdříve vás radši trošku seznámím se situací:
Takže. Ehm... Kde začneme? No...
Stalo se to ve škole. Sice jsem byl na seznamovacím táboře a ona taky, ale jaksi jsem ji nezahlídl. Jestli to nebude tím, že měja chodit do té druhé třídy. Každopádně teď chodí do té samé třídy jako já. No co mám k tomu říct? Láska jako trám. Úplně šíleně jsem se do ní zamiloval. Nemoh jsem dělat ani úkoly, natož abych usnul. No. Sice se mi zdá, že po mě tak nějak pokukuje, ale myslím si ( a jde to i celkem vidět ), že má ráda jednoho spolužáka. On je ve třídě celkem populární. Jmenuje se stejně jako já, ale přezdíváme mu medvěd. On zase říká, že po ní nejede, že má svoji holku, prej z Kojenína nebo z kama... no. Jestli mu mám věřit, to nevím, každopádně mě celkem provokuje, jak ji pořád škádlí. :-D. Jenom to nijak nedávám najevo. Jí to očividně nijak moc nevadí. No, Lukáš má štěstí. Já se s ní teda nijak moc nebavím. Hlavně asi proto, že moc není o čem. Vzhledem k tomu, že se jmenuje Skřečková, si u nás zasloužila přezdívku křeček. Kolikrát se spletu, a řeknu místo Skřečková Křečková :-D. Ale někdy o ní mluvím jako o "Monice", což je její jméno. Dneska jsme měli Občanku a tam nám profesorka říkala původ našich jmen. Např. Lukáš od tuším řeckýho slova Luk+cosi. Byl to národ lidí. No a Monika Prej = Sama, osamocena, samotná... a podle vyhynulýho jazyka "Bohyně". Celkem drasťák. :-D
No. protože je Lukáš dost populární, tak jsem mu to řek a poprosil jsem ho o radu. No, ne že by mi neporadil, to ne. Ale jaksi bych si rád poslechl radu nějaké holky. Postačí i nějaká chlapská rada. Díky.
No jak bych ti poradil....
Třeba www.jakpsatweb.cz? ;-)
Tom: Hmmm.... fakt vtipný.
nejses trosku mladej na "sbaleni"?;) (asi ne, ja sem teda taky asi pred pul rokem...)
Zacni ji proste skadlit jako tvuj jmenovec. Potom s ni zacni mluvit (trosku vic) a dobry je (mozna me nekdo opravi) to postupne cim dal tim vic naznacovat.:)(heh..) potom se nekde sejit, pokecat, zavist rec, jestli uz nekoho ma atd. Pokud ne, tak naznacovat este a potom se znova sejit a rict ji jak to s tebou je..:) pak bud: uspejes nebo ne. Pokud ne, budes asi dost otravenej, smutnej atd (to se ti stane taky, az se s ni rozejdes, teda pokud se s ni nerozejdes ty a ne ona s tebou (kdo to rekne/napise) jako prvni.) Pokud uspejes tak pak casem budete chodit ruku v ruce a potom nastoupi dalsi vec>>takovy to na l(nevim proc, to nikdy nenapisu). Pokud si vyberes francouzaky (aaaaa:)) tak se budes (mozna) poprve bat.. ale po druhy to bude uz ok:) a pak casem dojde na onu strasnou vec! rozchod! (ale tim te zatim trapit nebudu:))
OndraSter: :-D vec na l... Co by to tak mohlo bejt? :-D francouzáky? :-DDDDD Tomu zas tak moc nevěřím no.... no. Spolužák mi říkal asi přesně tohle. Ale jenom ten začátek. Víc podrobněji by to nešlo? Jako o čem se bavit a tak? Já se neumim bavit o Barbínách :-DDDD. Ne... sranda. Ale jako já fakt nevim...A škádlit.... no. To mi nepřipadá, jako zrovna ten nejlepší nápad.... co když to přeženu? Nebo co když se jí to nebude líbit, protože ju nebude škádlit ten druhej Lukáš?
Bez urážky, ale to chces balit nejakou holku s tím tvym xichtem? by me zajímalo jak vypada ona!
pepe: no, jestli tohle mělo bejt bez urážky, tak by mě zajímalo, co bys psal s urážkou...
pepe: no.... ta fotka co je na webu je focená foťákem, kterej by se ti 4x vlezl do dlaně. A navíc mě ty brejle strašně hnusily. Teď mám o hodně lepší. A to vypadám asi líp v nich než bez nich. Trošku na afině rozčepejřenej účes, tadá! Vsadim se, že bys mě ani nepoznal. A to jak vypadá ona, to myslíš jak? Jako jasně, že nevypadá jak mentálka. To by se nedostala na Gympl. :-D... Ne. Je fakt dost hezká.
Laura: Díky. Ale já už jsem si na to jaksi zvykl :-)
Jak sbalit holku? Zkus WinZip, nebo prostě konverzi do JPEGu ;)
hmm.... to už jsem taky vygooglil. Ale vážně. Jako to není moc příjemný! :-D
Ach jo, ty seš neodbytnej :) No, v první řadě buď gentlas (=džentlmen), pak se snaž vypadat k světu (vytahaný tepláky nebrat), no a věř si, hodně se směj, buď originální, pro každou srandu... a ona přileze sama, uvidíš ;)
tak ukaz tvoji novou fotku, ne? tady kecas a houby z toho
Asi takhle. Jsi chlap. Pokud umíš trochu mluvit (což bys měl umět od prvého roku svého života), tak začneš tím, že si s ní jen tak mimochodem sem tam nenápadně pokecáš, ona si buďto všimne že s ní nějak často kecáš, nebo ne, to je fuk, prostě začnete kecat čím dál tím víc... ono to pak přijde samo, jak si to ujasníte. Buď se ti přestane líbit, nebo ti dá košem, nebo už někoho má (tak to zkusíš třeba jindy, že jo), nebo si domluvíte nějakou schůzku. Vem ji na nějakou večeři, diskotéku, kino taky může být. V této fázi už je 90% šance, že je holka sbalená. Co s ní uděláš dál, to už ti neporadím :)
Co by bylo dal, to on ani nemuze,..
pepe: No... jenomže ji nemám. Víš? Brácha má digitál bůhví kde zašitej a stejně ho bez něj nemůžu ani použít a navíc ani nevím, kde má USB.
Ale nějak jsem kvůli tobě odbočil od tématu.
Laura:no.... tak teda spoň něco... :-D..... díky.. ale teda jak to s tou srandou udělám, to nevím. když mě jaksi na srandu po 1. září přešly nápady. zato ten druhej Lukáš je srandovní až "nebezpečně"...
Nípal: aha... no.... asi jsem to jakž takž pochopil. Ale furt teda nějak není příležitost, jak navázat řeč. To je kruci tak složity! To by jeden neřek :-DDD
pepe: ?
Pokud nejsi aspoň trochu srandovní, tak moc úsopěchů mít nebudeš. I když záleží na druhu srandy a na nátuře holky - každá je jiná (a jinak primitivní).
Och och, jak to bylo tehdy snadné... Člověk neměl žádný nároky... věřte mi, že čim budete starší, tim se vám bude líbit míň holek a vy se budete taky muset daleko víc snažit... Užijte si to, dokud vám stačí bejt pouze srandovní :)
ehe... jo... ok. Hej, teda ale jak tak nad tím přemýšlím, s tím kinem to není tak špatný. Ale jestli tam vůbec může. A to zase ale nemůžu tak najednou. To by nebylo dobrý... A navíc nevim kolik to bude stát a ani nevim, co zajimavýho dávají. :-D Kruci... kde je to Přerovsko? ... :-D
Laura: :-D
k tomu obliceji: nahodou sem videl jeden dil od Sandra, princezn rebelka a tam byl nejakej typek s ohorelym oblicejem a bylo mu receno:

"ta prava to nebude videt. Bude se divat, co je uvnitr a ne jak vypadas zvenku.." ci tak nejak
OndraSter: ty jo... zajimavy.... jenomže..... já vůbec nevim, jak se mám chovat! :-DDD Já vim, že je to šílený... ale je to tak... :-D
Předpokládám, že do toho hlavně netahat kámoše. to je asi to nejhorší, co můžu udělat. Co?
hmm, ale treba ta astronomovo neni prava, treba si z nej udela akorat prdel a bude se mu smat... a i kdyz astronom rika ze je pekna tak me by se treba nelibila ... nevim co si astro predstavuje pod pojmem "pekna" ...