Odtranění viru GENERIC.MI

Nedávno se mi z ničeho nic (fakt jsem nebyl na žádnech stránkách typu megasex apod.) objevil v počítači virus.... Hlásí mi ho jenom to debilní AVG... Jmenuje se GENERIC.MI a nejde nijak odstranit (viz. http://san-andreas.aktualne.cz/VIRUS.gif) a fakt nevim co s nim! POřes AVG to píše že nelze ostranit , AD-AWARE ho nenajde a Spybot S&D ho taky nenajde!
Fakt me stve- Porad mi na pocitaci (mam win. XP s SP2 a mam i Kerio Personal Firewall) vyhazuje vedle hodin bubliny typu "Your system is infected" a "Download antivirus for spyware" a hlavne ze mi ten virus ukrad cisla kreditek, hesla apod.... Jo a taky mi porad pise AVG, ze naslo virus (viz. ten obrazek) a diky tomu mi pada hra... Jo a taky kazdou pul hodinu zapne v IE okno s adresou "search2net.com/neco" misto neco je obvikle cassino, informations a bills......

Ja osobne si myslim ze je ten virus celkem neskodnej, ze jenom vyhazuje ty okna v IE, ale aby se ho clovek zbavil tak si musi KOUPIT za 45,75$ ten antivir, kterej to umi odstranit! Jooo, kdyz si clovek stahne trial verzi, tak to ten vir samozrejme najde- ale v trial ho jenom najde a chce prachy za plnou verzi, aby ho odstranil!

FAKT NEVITE CO S NIM?
Pošli autorovi malý dárek - pozdrav z továrny Semtín.
:)
Nóó a zkusil jsi jiný antivir? Jinak, tomu nevěř, že ten antivir co ti to nabízí, že by to odstranil, to je jistě jen nějaká fikce. Prostě z tebe chtěj vymámo prachy ;-). Zkus NOD32 popř. rušní výmaz z registrů, nebo tak něco ;)
Nóó a zkusil jsi jiný antivir? Jinak, tomu nevěř, že ten antivir co ti to nabízí, že by to odstranil, to je jistě jen nějaká fikce. Prostě z tebe chtěj vymámit prachy ;-). Zkus NOD32 popř. rušní výmaz z registrů, nebo tak něco ;)
>>> Hlásí mi ho jenom to debilní AVG...
>>> a hlavne ze mi ten virus ukrad cisla kreditek, hesla apod....

Fakt neškodňáček neškodnej... Trojanovskej...
Já bych v první řadě zkusil jít do té složky a vymazal jej ručně.
OT: Lama, prosímtě, už delší dobu mi vrtá hlavou jakého jsi pohlaví... někde píšeš "Já bych v první řadě zkusil jít do té složky a vymazal jej ručně."
potom zase jinde "Takže zhodnocení: je to mizerné a být tebou, opravila bych to (celé)."...

A to není poprvé, všímám si těch tvých pohlavních mutací docela často, připadá mi, že jsi nějaká rozdvojená osobnost nebo co... :-/
Džej Ár: Freud by z tebe měl radost :-)
Ale realita je taková, že jsem "reagovala" na úvodní dotaz, určený holkám - tak jsem se "vetřela" :-))
Noooo, abych rek pravdu, tak ten virus neni v ty slozce co AVG pise... Pise ze je ve ...Windows\System32\1024... ale ta slozka je prazdna (ani neni skrytej) a kdyz tu slozku (nebo celej system32) prekontroluju AVG tak ten dementni virus nenajde ! KRIZE !
HA! Ted jsem uz asi po milionty pustil AVG test a najednou nasel ve System32 dva viry! Ale pocitac vesele blbne dal a nabizi mi ty smejdsky programky na smazani ;-)
Ne, bohuzel AVG zklamalo, la ezakaznicka linka AVG mi doporucila program, ktery muj problem vyresil! Je to Spy Sweeper! Fakt hustej a nadupanej programek na SpyWare, AdWare,Cookeys atp.... Ale je jenom na 14 dni ;-)
A co takhle zformatovat disk. Prijdes sice o data, ale take o ten posrany virus(y) a s tim spojene trable.
Lama: jo, no... Sigmund pocházel z Příbora, to je od nás skoro co by kamenem dohodil :)
Džej Ár: Kdybych našel ten správný kámen, tak bych tam možná taky dohodil :-))
IMHO Norton rulez, AVG je na dvě věci... :(