hledání na netu

Někdo by měl BFU v ČR seznámit s velikostí internetu + oznámit že internet taky přesahuje přes hranice webu seznam.cz a odstranit reklamu na seznam.cz v televizi, protože následky jsou hrozný... Moje matka na web čt 24 (ct24.cz) chodí takovým způsobem, že jde nejdřív na seznam.cz, kde do vyhledávacího políčka napíše ČT24 a až pak klikne na odkaz s čt24... Argumentuje to tím, že je rychlejší napsat s-e-z-n-a-m tečka c-z + č-t-2-4 a najít si ten odkaz než napsat prostě ct24.cz, dokonce mě fyzicky brání tomu abych to napsal a dělá to podle svýho... ale neni sama..

zkuste do seznamu ve vyhledávání napsat "www." a počkat na ten našeptávač... chjo.
No jo. Jak rika reklama. Asi chce byt chytrejsi nez ostatni :)
<HTML>Prave na BFU seznam/centrum vydelava..
na seznamu mam akorat mail a obcas pouziju slovnik co tam maji kdyz neco nevim... jinak vlastne ani nevim co nabizeji</HTML>
Já občas používám vyhledávání firem na seznam.cz.
skaff: jo, takových lidí jsem viděla na vlastní oči už několik, a podle stránek, ze kterých mi občas někdo skočí na stránky, to je taky vidět - že to jsou výsledky vyhledávání přímo webové adresy... Tuhle jsme se snažili domluvit s jedním bfu amíkem, jak se dostane na nějaké stránky; pořád jsme se nemohli shodnout, co má kam napsat, až nakonec vyšlo najevo, že v prohlížeči vůbec nemá zobrazenej řádek na adresu nahoře, jako startovní stránku má yahoo a tam to prostě píše do kolonky pro vyhledávání... Asi je to běžné, ačkoli imho to není normální.