Jen od třinácti výš

Téma jen pro starší dvanácti let:

Jelikož už je tu zas, že by psa pochcal, tak malá anketka:
Co jste dělali ve dvanácti?
Tím myslím koníčky, průšvihy, zážitky... Prostě cokoliv zajímavýho :)
no je to nějakej pátek vlastně víc pátků...si nepamatuju co sem dělal minulou neděli natož někdy před ..ceti lety...je to vůbec možný? :-OO
Nemám ani tušení co jsem dělal ve dvanácti. Asi si užíval rodící se demokracie :-)))
No, já si to náhodou pamatuju :)
Dostala jsem ředitelskou důtku za chození za školu, úča mě nachytala, jak se poflakuju s partou po ulicích, samozřejmě se žvárem v ruce :)
Jo a ostříhala jsem si vlasy na ježka a nabarvila na rudo - to velmi potěšilo rodiče :D
hlava ti svítila jak "rudé oči Marshalů"...
No, tak o tom ce sem dělal ve dvanácti nemam ani páru.
ja to vim:) trebas dneska sem ucil misto ucitelky:) Sme se ucili, jak poznam, tze cislo je delitelny 3mi, nekdo tam rek, jak na to(bo nam jazykovejm to este nevysvetlovala) a potom iuca rekla, ze to mozna nekoho trklo, kamos rek "me"(jako me, Ondrovi) a ja sem mu odpovedel ze to uz znam davno a uz sem byl u tabule:))
Vystřel! Je tu snad jasně psáno od třinásti VÝŠ! :)
"Téma jen pro starší dvanácti let:" v prvnim textu:)
No, tak si přečti nadpis a vystřel :)
Ve dvanacti? To je sesta, sedma trida? Tak to se radeji nebudu vyjadrovat. Byl to jeden z mych nejhorsich roku. Ale pokud neco pozitivniho? Tak jsem byl predseda tridy a mozna jeste nejake to pozitivum.
Pomalu se schylovalo k socializmu s lidskou tváří (ještě čtyři roky), takže celkem pohoda. Hodně jsem četl, měl jsem tři dobré kamarády a všichni měli dobré styky, tudíž jsme se dostali k vybrané literatuře (May, Foglar, Zane Grey, ale třeba i Robinson v původním překladu a tak), vše v nádherné předválečné češtině.
S holkama to bylo spíš na teoretické úrovni i když už začínaly vypadat k světu. Například jsme přemýšleli, jak to mohou zařídit, aby neměly vytahaná kolena u socialistických tepláků, které jsme nosili téměř všichni.
Jinak příležitostná otročina, abychom vydělali na vzduchovku za 175, fotoaparát za 59 a podobně.
Ve škole klasika - vše kolem průměru bez učení, jen před pololetím a na konci roku děsný záhul, abych dotáhl ruštinu na čtyřku.
Ó, v tak krásný příspěvek jsem ani nedoufala :)
Já naštěstí ruštinu nestihla, ale neminula mě latina na střední, kde jsem pravidelně měla za 4, a potom taky z fyziky :)
Co jsem dělal ve dvanácti si nějak nepamatuji, ale asi se to moc nelišilo od toho, co dělám teď. NIC - a děsně mi to jde, kromě toho mě to i baví. Ono se také říká, že když někoho něco baví, tak to dělá i dobře.
Z ruštiny jsem míval docela dobré známky (pokud se pamatuji), ale to jsem míval ze všeho, takže to nemuselo být nutně právě z ruštiny. Na rozdíl od Havel-st jsem se nešprtal ani před pololetími. Proč taky, když mi bylo shůry dáno :-))
Ale na co si pamatuji naprosto jistě je, že mě ve dvanácti holky zajímaly jenom v případě, že měly ve škole něco dobrého ke svačině, a upřímně - nejvíce mě zajímala ta dobrá svačina. Jako syn bezzemků atd. jsem se měl jako dnešní kapitalista v žitě.
A se Šimkem říkám: "Kdybych se byl býval učil lépe, dostal bych se i k prasatům." Takhle jsem jenom u koz...
Hmm, je mi sice 9, ale ... aha, tak to jsem nemohl ve dvanácti dělat nic. Nic méně ve fyzických 12, jsem lozil po stromě, kupoval mlíko za 2Kčs a rohlíky po 0,20
Zlobil jsem a otec se mě snažil naučit hrát tenis. V areálu kurtů jsem strávil to, co jsem neprospal, nebyl ve škole, neprojedl a nebyl na stromě.
Ne že bych furt hrál tenis, taky tam byl velký plac, pískoviště, báječný koš se spoustou papíru, který se mi jednou podařilo zapálit lupou. No a stromy....
Ve dvanácti ... no nic moc ... je to jen něco málo přes tři roky, takže bych si to měl pamatovat, ale ... nepamatuju :D
Když mi bylo dvanáct, tak jsme vyhráli hokej na olympiádě v Naganu! Nebo mi už bylo 13?
Chytal jsem ryby, postupně se učil kouřit a balit ženský, atd.
hm... proc zrovna 12? lepsi vek je imo 14 až 17...

v 12 sem si zacal vyrabet navyk na nikotin
ééé, skaffe? Ty máš teď jako jinej nick? Krize identity? :)
ne ja sem skaffova mrtva babicka
tukal som si html
skaff> tákže krize identity :)
Ve 13ti mi bylo presne polovic co ted, a to uz je docela prehistorie.

co si pamatuju, v te dobe jsem byl mezi nejvetsima prusviharema na skole (zacatky koureni, porad rozbita okna ve tride - vybijena s tenisakem o prestavkach mezi lavicena mela u nas dlouhou tradici, rvacky s prespolnima a tak) Jinak docela zabity roky, nevedel jsem co je internet, o pocitacich jsem vedel jen ze existujou. HTML, PHP, CSS, WML tehdy snad jeste nebylo(?) a na Jav/we jsme jezdili po polnich cestach.
Ja v 12 som sa zacal opijat, ale teraz velmi nepijem :-O
Skor sa bijem :-/
To je vsetko co si pametam, je to dost dávno co som mal 12 rokou, ale bola to prca :-D