CZ do Win2000

Jsem v ponekud kuriozni situaci, pac jsem v zahranici, mam tady pristup k notebooku a internetu. Na notebooku jsou win2000, na kterem z pochopitelnych duvodu neni nainstalovana cestina. Tu bych rad pridal, lec v tech 2000-ovkach to neni tak jednoduche. Chteji instalacni cedlo, kterezto jsem bohuzel nesehnal. IMHO to vypada, ze by asi stacilo sehnat soubory c_852.nls; c_852.nl_

Nikde jsem je bohuzel nenasel, takze jsem se chtel optat, jestli by nekdo s w2000 nemohl ony soubory hodit k sobe na web, prip. mi je poslat na maila. Byl bych vam moc vdecny. Dik.
Windos maji pevny jazykovy zaklad. Tedy pokud mas anglicke windows, tak tam nedostanes cestinu. A naopak taktez z ceske neudelas anglickou.

Pokud vsak chces ceske nastaveni (tj. nase narodni nastaveni(cas, miry, cisla,...), ceskou klavesnici, kodovani), tak v tom pripade by to chtelo CDcko.
JJ, jde mi jenom o CZ klavesnici a kodovani atd. - Input Locales ci jak se to nazyva. A kdyz to chce to CD, tak se to snazi najit soubory c_852.nls; c_852.nl_

CDecko tu bohuzel nesezenu :-/
Pokud s tím vydržíš do středy, tak ti to pošlu.
Quinix: Dik, mozna mi je posle dis. Kdyby neco, tak se ozvu a poslu ti kompletni seznam tech souboru (Je jich krapanek vic, nez jsem si naivne myslel :)
Takže, už je vše olrajt. Děkuji dis a tento thread můžeme prohlásit za uzavřený :)

----------------------------------------CLOSED------------------------------------------------