<b>Podmíněná obnova dat</b>

Proč by to mělo být exe? Ty chceš vytvářet nějaký program nazvaný "nechci obnovu"? K čemu bude sloužit? :-)
muzes mi to teda poslat na muj meil.DIIIIIKY
To je bez koncovky, nebo se pletu (já se rozhodně nepletu, protože kolem sebe nemam věci na pletení a navíc, jak bych mohl plést sám sebe)
nechci_obnovu.exe - smaze vam vsechny zalohy z PC a vubec vsechny data tak, ze uz je nikdy neobnovite :-)
Jana Umis rozzipovat soubor? Ja ti poslu PHP script, co to za tebe cely udela. jo?
To umim ale tzo potom jenom nahraju na ftp server ?
1+1=2 The Root: Já měl za to, že "nechci_obnovu.exe" smaže automatickou obnovu ze zálohy Windows, ale to si asi nemyslel, nýbrž používáš Linux.
Poslu ti zip, to rozzipujes a to co v nem bude nahrajes do hlavniho adresare na ftp.... To snad zvladnes, ne?
To ano. Moc diky
Uz posilam......
Diky uz jsem to tam nakopirovala.
Tak uz sem to spustil a ted se tam podivej, uz by tam mel bejt soubor _nechci_obnovu_
Pokud tam soubor je, tak muzes bezpecne vymazat nechci.php, kdyz chces usetrit 60B mista....
MAs pravdu je to tam. Dik moc. Pokud te nezdrzuji jeste bych potrebovala trosku pomoci tady:
Neni to adresar, ale soubor.... Staci, kdyz si pustis ftp, napises:
open www.webzdarma.cz
USER janaticha.webz.cz
PASS heslo
a pak ti to napise neco jako:
226 Quotas: using 152.00 of 10000 KB (1.52% used)
a kdyz uz bude +/- 50 MB, tak tam nebude "10000 KB", ale "50000 KB"
Jo, dobre, vysvetlim.....
Co pouzivas za OS? Windows?
Jo win 2000 a ftp Wincmd
Suuper! takze nahore we wincmd mas takovy bily wokinko(jenom, kdyz si na ftp), fidis?
Jo uz to mam--------------------------- To je teda dost jednoduche.Jenom se poradne podivat.
Roote opravdu moc dekuji. Zase znam neco noveho.
Jo, tam kdyz na to 2x kliknes, tak ti to hodi textovej soubor, ve kterym to nekde nahore bude....

Estli chces slozitejsi verzi, staci rict :-) A nebo estli chces neco hodne sloazityho, taky rekni, ja ti neco vymyslim :-)
Pro me je tato moznost super. Radeji uz nic sloziteho
OKAY... a podivej se na maila.....
Jsi tu
jen tak ze zajímavosti
Kolik je na webzdarma webů
a kolik giga dohromady?Díky
PS Já jinak cekem nebrečim
Míro, když už jsi tak chytrý, nemohl bys mi prosím Tě odpovědět na můj příspěvek (jmenuje se "do jisté míry") a poradit mi se všema těma věcma, o kterých se tam zmiňuju, příp. jestli nevíš, jak se bránit proti spamům? Díky moc, Jirka.