uz .. to bych vazne netusil ze s vytvorenim souboru muze mit nekdo takovyhle problemy :]
A ted se nemuzu dostat ani na tech 10 MB pres FTP
tak se na to vykašli Janinko
mam na dysku vytvoreny noví stránky a zaregistrování domény sem si nechal na poslední chvíli mohbys mi rick kdy to bude mozný? dik
ME UŽ TO JEDE,50MB A VSECHNY SOUBORY MAM DOSTUPNY....
DIKY MOC:)
už to šlape! paráda!díky!
Mě to taky šlape a hlavně se mi tam obejvila původní data! Moc díky adminům!!!!
Chtel bych podekovat adminum WebZdarma.cz za dobrou praci!
To znamená, že pokud máme data zálohovaná tak ten soubor "_nechci_obnovu_" tam musíme dát ?
Míro, věděl jsem, že to zvládneš - přece takovejhle bezva server nezlikviduje ňáká chyba počítače!
Mám problém,
Na mých stránkách je chyba, která se nedá odstranit znovunatažením souborů.
Chtěl bych vyjádření Admina.
Potřebuju aby stánky fungovaly co nejdřív.
Předem dík.
Kuba
P.S.: Nepište prosím, když mi nepomůžete ( nikdo krom admina )
No tak to jsem s tím souborem nestihnul. No co, smazaný to bylo hned. :-)
Nech zije mira! Nech zije WZ! Nech ziju Cesi! Nech zije Havel! Mira na Hrad!
Jako - ne, že bych nesouhlasil, ale s tím "Míra na Hrad" bych byl opatrný. politika je něco jiného než počítače... :-)
Sorry, ale mme to nefunguje. Nemel bych snad vytvorit soubor "_chci_obnovu_" ?
Hmmm to já si to blbě přečetla neudělala soubor ale adresář a teď abych to dávala do pořádku ručně :( no ale to je mije chyba, jinak .. fakt skvěle zvládnutý, dík
Aha, tak uz mi to funguje. Takze ja jsem zadny soubor nevytvoril a vsechno mam v poradku. Nemusil jsem vlastne nic delat. Skvele :-)))
Gratuluji, ze se vam to podarilo obnovit...
Pro Admina, Sgt Pepika a Terezu.
Nejprve pro Sgt Pepika. Pokud je mi znamo,kazdy soubor ma nejaky format (priponu - cdr,doc,html....). Proto jsem se ptal v jakem ma byt soubor FORMATU. Nebylo receno, ze to ma byt soubor BEZ PRIPONY.
Pro Admina a Terezu (sick.wz.cz): soubory jsem si vsude sice vytvoril a k obnove dat presto doslo i kdyz jsem to nechtel (uz jsem mel obnovu provedenou). Hle prezil jsem to ve zdravi a obnoveny adresar jsem vsude smazal.
FTP tuhne na vylistování obsahu adresáře, poslední co napíše je "200 PORT command successful". Přitom třeba "cd" funguje.
A když už sem píšu - editace souborů přes webové rozhraní mrší češtinu, šlo by s tím něco udělat?
Dík.
<HTML>> FTP tuhne na vylistování obsahu adresáře
jste pripojeny pres preklad adres, bud si to spravne nastavte nebo zapnete pasivni rezim, tohle je taky kandidat na FAQ, proc nekdy nezkusite funkci hledani ?
> editace souborů přes webové rozhraní mrší češtinu, šlo by s tím něco udělat?
jak ? to mi vysvetlete ? pouzivate ISO kodovani ?</HTML>
>>FTP tuhne na vylistování obsahu adresáře
>jste pripojeny pres preklad adres, bud si to spravne nastavte nebo >zapnete pasivni rezim, tohle je taky kandidat na FAQ, proc nekdy >nezkusite funkci hledani ?
jo, nebylo by spatny to dat do FAQ - me se zacalo neco podobneho dit taky az v poslednich dnech - stahuju si web na disk a po nekolika souborech dojde k preruseni spojeni (dial-up pres volny.cz nebo z prace + wincmd 4.50). tak jsem to chvili resil, nez me napadlo nastavit pasivni spojeni a uz k preruseni spojeni nedochazi... (i kdyz stejne nevim, jak se lisi aktivni/pasivni ftp rezim)
<HTML>http://wz.cz/pp.html?1#8
ze to nikdo necte, to uz je druha vec, ale par mesicu to uz bude, co jsem to psal</HTML>
> ze to nikdo necte, to uz je druha vec, ale par mesicu to uz bude, co jsem
> to psal
no, napsano to tam opravdu je...
...jiným řešením také může být zapnutí tzv. pasivního režimu přenosu (anglicky "passive mode")."
nicmene hledat odpoved na problem "prerusovani spojeni pri downloadu" ve faq sekci:
"Jsem zde poprvé, jak na to ?"
"Nefunguje mi přístup pomocí FTP, na web se ale dostanu."
to chce opravdu trochu hledat :)
Miro,
prosím, nevím si rady už jsem kde-tu zasílal dotaz co dělat, když mi od té obnovy stránky nefungujou jak by měly, stále se načítá hlavní stránka, ale nikdy se nenačte (ani za hodinu ne), tím se nenačte ani mp3-ojka, která čeká na tu stránku, dřív to fungovalo.
Nepomohlo ani znovunahrání kompletního webu.
Už jsem z toho nešťastnej, nikdo neodpovídá a já potřebuju funkční stránky.
Prosssssssssssssssssssííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím, pomooooooooooooct!!!