Jde nastavit změna umístění banerů?

Potřeboval bych změnit umístění banerů na vytvořených stránkách, kde se zobrazují dole v každém rámu tak, aby se zobrazovaly pouze nahoře na úvodní stránce, kterou bych umístil jako vstup na mé stránky. Máte s tím někdo zkušenosti, jestli to jde?
hlavně nedávej vstupní stránku! normálně se přihlaš na wz, pak dej nastavení, reklama, a tam dej nahoře. do adresy stránky napíšeš cestu ke stránce, kerá se ti zobrazuje v hlavnim rámu (myslim, že u tebe to bude uvod1.html). pak, jakmile opět přepíšeš jakkoli uvod1.html a uložíš, tak ti tam wz vloží automaticky reklamu. - pak ji budeš mít jenom na tý stránce nahoře (nad tou fotkou..) a na žádný jiný už ne-e.
Pokud dám reklamu na vstupní nově vytvořenou stránku, tak nikde jinde už nebude. Umísťovat baner nad fotku (uvod1.html) nevypadá dobře. Tahle varianta mě taky napadla...Nejde zadat reklamu je do jednoho rámu? V hlavičce se pořád zobrazuje tenký proužek.
podle mě, i když to nevypadá dobře, tak je to dle tvýh možností nejpřijatelnější řešení.

jinak si můžeš udělat dole ještě jeden rám pro reklamu, ale to rozhodně neodporučuju.

Pak bys mohl mít reklamu ještě na každé stránce dole (s vyjímkou menu a tý hlavičky), a pak by sis nastavil dolo na všech stránkách, ale vždy, když bys chtěl změnit, nebo přepsat menu, nebo hlavičku, tak by sis to musel vždy překlapnout a natáhnout je na wz zvlášť. Nebo ještě jedna možnost: udělat si soubor s reklamou, a ten includovat (tak to mám já). ale když už by ses chtěl věnovat includu, tak už si v něm rovnou udělej stránky, a odstraň rámy.