Speciální znaky v XP?

Po instalaci MS Windows XP SP1 nemohu využívat některé klávesy s pravým altem (ani s ctrl+levý alt+klávesa) např.: | (pravý alt+w), & (pravý alt+c) atd. Nefunkční jsou jak v PSPadu, který využívám, tak i v Poznámkovém bloku (součástí windows). Používám rozložení klávesnice: české qwertz (ne programatorské). Vždy mi to fungovalo. Pomůže aktualizace SP2 nebo nevíte o nějakém zapnutí/vypnutí funkce podporující tyto znaky? Může být chyba v klávesnici?
Pravy Alt ,ale i ostatni widnowske klavesove zkratky jsou soucasti windowsu a jsou standardne podporovany.
Duvod proce nejdou muze byt nekolik.
- Spatne nainstalovany system
- Vir (trojan, cerv)
pouzivej levej alt+Ctrl:))
>> pouzivej levej alt+Ctrl:))
Cti poradne
>>>> nemohu využívat některé klávesy s pravým altem (ani s ctrl+levý alt+klávesa)
Včera jsem si k tomu teda sednul a zkoušel všechno možný. Chyba byla v aktualizaci (ne SP1), kterou si Windows nějak nainstalovali (musel jsem jí odinstalovat). Debilní MicroSoft! :/ …dělá jen problémy.
Automatické aktualizace jsou zlo! Kdysi si okna na jednom počítači v práci samy stáhly aktualizovaný ovladač na grafiku a tak kvalitně kompíka rozmrdaly, že se co dvě minuty resetoval, příp. jen zčernal a utrum. Strávil jsem nad tím asi pět hodin, než jsem přišel na příčinu. Od té doby to preventivně vypínám ..
hanyZi odvádíš vynikající práci na své misi za co nejnebezpečnější počítače v domácnostech, jen tak dál.
Tom: Já neříkám, že aktualizace nestahuju, akorát to dělám čas od času ... manuálně.
no mě si na novém kompu speciálně ctrl+alt+W a ctrl+alt+C zabral program pro grafiku, Catalyst Control Center či co. Takže nejen že se nedalo normálně napsat | a &, ale ještě k tomu vyskakovalo to jeho okno. A nestačilo jenom zrušit volbu "povolit klávesové zkratky", bylo potřeba mu je přímo někde v nastavení smazat, aby zapomněl navěky...