Zhodnoťte mojí knihu návštěv (vzkazník)

Ahoj všem na Webzdarma.
Včera vnoci jsem si napsal svůj historicky první vlastní script v PHP, a rád bych, aby jste si ho ozkoušely a napsaly mě buď zde, nebo do již zmíněné knihy vzkaz, jestli se Vám líbí.

Předem Díky.
Adresa:
http://sky.nazory.cz

2 link v menu.
ale jo ujde to... akorát smaž předmět, a vlož e-mail a stránky každého uživatele (muj názor, pač se to nejvíc využívá...)... pak si pohraj s CSSkama... a ještě si to zakompletuj do stránky (s menu, hlavičkou atd.)
možná tam, krom toho, co jsem dopsal do samotné knihy, přidej datum. Ten mail, imho, není až tak nutný, ale taky by asi nebyl k zahození.
Slovo komentář by mohlo být nahoře u textarea...
Jinak se to zdá funkční, zapadá do stránek, takže prima. (-;
No E-mail jsem už skoušel přidat předtím, ale nějak jsem ho nedokázal narvat do proměné.
To datum ta dám v bzké době. Chyba byla v tom, že data z formuláře nebyla z formátovány a trhaly stránku. Nastavil jsem wrap u textarea a počet znaků u jména a předmětu. Ještě si stím zkusím pohrát. Jinak díky. K tomu leteckýmu snímkování a vůbec k fotografování jsem se dostal jak slepej k houslím.
Brzy přidám další články.
Tak zatim.
Honza Rippl
Nebudu Ti kazit radost, sam jsem mel z prvniho GB velkou radost ALE ...

* trosku ochrany proti tagum, netiskutelnym znakum
* trosku lepsi stylovani
* nejake inputy na vic, podpora COOKIES kvuli zapamatovani udaju
* moznost reagovat primo na nejaky prispevek
* strankovani

...

23k (jiz brzy zmena $veku++)
Aha kua, to nebyla reakce na GB ale na celkovy web :D no tak fajn no ... beru zpet a prestavam pit vino
Já bych dala příspěvkům border. Alespoň top a bottom, bylo by to přehlednější. Může bejt oranžovej, zelenej, nebo třeba bílej...