Hladám spoluADMINA na stránku venovanú poľovníctvu www.polovnictvo.xf.cz stranka je vo vystavbe.Pripadny zaujem na emaili...sem mi neodpisujte ,necitavam ...
shanis spoluadmina nebo nekoho kdo ty stranky udela?
kdyz potrebujes spoluadmina na tenhle @!#$ tak jak chces pak delat dobry stranky?
to si snad delas prde*...
sotva si zvlad udelat index a par odkazu, chces spoluadmina? spis se uc (x)HTML a CSS misto vymejsleni kravin
mimochodem, opravdu si myslis ze na takovouhle stranku nejakeho schopneho claveka nalakas?
kde je tady nějakej moderátor, co by zastavil polovnictvo ve fóru?
>kde je tady nějakej moderátor, co by zastavil polovnictvo ve fóru?
a co takhle "zatavil" misto "zastavil" :D
já bych místo "polovnictvo" dal "póvlovnictvo" (bez urážky).
A ja bych na jeho otazky proste nereagoval... ;)
ja bych sel a pivko.... nebo dve:) nebo tri:))
no.. a nebo bych tedka dal CSko..
OndraSter: ty pivka si setri na vecer ;) budou se hodit
heej.. tyjo je teprv 11 a me uz se mota hlava (16)
just-paja >>
si zvykej.. takovej /etc/resolv.conf ma vetsi vydrz nez ty :P
me se este nemota :P
hmm to bude asi tim ze ted posloucham v KPlayeru Themes z filmu a nahodou tam mam ze Forresta Gumpa:) mi uklidnuje mozek (asi, teda pokud ho jeste mam; nebo to je ze sem bez antiviru a nebojim se viru/spywaru?:) )
hh.. no.. prezil sem to :]
Prečtěte si pozorně následující text:
Sel jeden a rika tomu druhymu : "My tri jsme pekna ctyrka, protoze ten patej, pred tim sestym ma zhruba tak velkou hlavu, jako ten sedmej" ale ten osmejse otoci a povida vsem deseti : "Houbeles, ten jedenactej ma vetsi hlavu nez ten sestej, ale zase ten dvanactej ma hlavu nejmensi ze vsech!" Ovsem pletl se, jelikoz ten trinactej, kterej sel pred ctrnactym mel jeste mensi hlavu nez dvanactej, ale nebylo to poznat, protoze si pujcil od patnactyho kloubouk.
Dotaz:
Na co se mam zeptat?
Odpoved:
Na nic!
Tak dobre :-)
MyFlower: tady se nekdo nudi..