Doma stahuji poštu přes technologii IMAP, jestliže nějáký z mailů odstraním, pouze se mi tenot mail ve výpisu příchozích zpráv přeškrtne.
Abych mail opravdu odstranil musím najet do menu "Úpravy", kde kliknu na příkaz "Vymazat odstraněné zprávy". Tato položka mi přijde opravdu moc vtipná. ;-)
Ono to ma sve duvody.
Ta prve. Chrani pred mylnim smazanim emailu.
Za druhe. IMAP pouze stahuje hlavicky pripadne telo, ale zprava porad zustava na serveru. Tim ze ho vymazes, jeste neznamena, ze ho vymzes i na serveru.
Nejlepší jsou lidi co pořádně neumí s daným produktem pracovat a proto ho kritizují nebo se mu smějí.
Jo, ale tohle zrovna není o tom, jak moc s ním umím pracovat. ;-)
V tom případě jsem teda asi nepochopil o čem vlastně tenhle thread má být ...
Xili: no ja nevim, ale umet pracovat znamena podle me ne trefovat se do ikonek, ale chapat funkcnost programu...do cehoz logika microsoftu a jeho produktu Outlook myslim docela spada.
Miluju lidi, co nadávaj na lidi, co si myslej, ze neumej danej produkt obsluhovat :-D
hm.. a co se na to vy#$%^ radsi pojdte na ten nuselak....
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=39656&t=39656
MyFlower: muzu poprosit,tyka se to tve posledni vety. Kdybys byl tak laskav a trosku jednotlive vetne ramce odsadil, pripadne umistil do slozenych zavorek a opatril stredniky... ja to takhle nechapu... jeste pridej,na co to byla narazka, pls.
hehe donny já jsem na tom stejně jako ty, protože když tu větu kterou napsal zkusím pochopit tak jak je opravdu napsaná, tak mi nedává smysl ve spojitosti s ničím v tomhle threadu.
Miluju lidi co miluji jine lidi a ti zas miluji nekoho jineho. Ze by mensi hiearchie zdejsich jedincu ve spojitosti s technickym umem a inteligencnim kvocientem?
Kdo vede? Tom a donny?
2$_empty: narazis na nase inteligencni kvo...kvo...kvo...? Ja vim, po pulnoci mi to vzdycky prestane myslet.
Tom: ale mne ta souvislost nejak nedochazi, ani kdyz si zahraju na HTML parser a snazim se opravovat chyby.Protoze si nejsem vedom, ze by tu nekdo na nekoho nadaval...