Už mi z tý pitomý školy kapánek hrabe.....
Zejtra pisem diktat z CJ, pisemku z AJ a NJ a zkousi me z CH
a v patek pisem pololetkyu z M a z CJ, potom pisem z F a na OV musim udelat referat....
:-! BLéééééééééé :-!
Jdu zkočit z Nuseláku - kdo jde se mnou?
P.S.: Můžeme udělat hromadnej seskok - co vy na to?
ja bych sel.. akorat se bojim ze to preziju.. to by ta skola byla zase znova.. :[
Neboj, podivej se na www.pid.cz - tam si najdi vlakovy spoje a vychytame to akorat az pojede vlak - bude to na 99% poseldni co uvidis - co yt an to? Kde se sejdem? Znas to tam - navrhoval bych u policejniho muzea - predni vchod
Ještě dneska ráno bych šel. Zejtra sme měli psát z Aj, M, En, Automatizace
Ted uz pisem jenom z Aj a En....no, když o tom přemejšlim... v kolik je sraz? :-o
kde je policejni muzeum? ..
Já bych tam poslal ty učitele :)
jezis, par pisemek... a vy hned z toho nadelate...
to neni z pisemek ale z takovejch sracek co nas ucej a chtej abychom znali..
jestli nechces, neskakej.. ale nevoxiduj tuhle atmosferu
Hele mrkni na http://www.susan.wz.cz/ a zjistis, ze Tvuj problem neni opravdu tak velky.....
Stredni a zakladni skola je oproti vysoky ubohy. Na vysoky jde o vsechno.
Kdyz poserete pisemku na stredni(zakladni), tak to poserete, ale pokud poserete zkousku na vysoky, tak jste v prdeli. Nastesti jeste nejsem v prdeli :)
a co teprve v práci.. uděláte průšvih, přijdete o prémie, o pozici, o práci...
To je to sami. V oboji skoncis u mostu ;)
A kurna. Toz to je teda pravda. Tak se teda sejdeme v tom Nuselskym :)
ale co na vysoky zatim fakt ocenuju je, ze prakticky na vsechno mas jisty tri pokusy. To sme na gymplu vzdycky nemeli a parkrat me to malem stalo krk... Aj ty zkousky... jednu sem mel vcera, dalsi mam za ctrnact dnu, dalsi za 3 a posledni za 5 tejdnu.A ne vsechno v jeden den, kolikrat z podobnyho mnozstvi latky.A mam cas se na to pripravit,protoze vsechno mam(resp.musim mit) zapsany v IS a nemuze se mi stat, ze zapomenu...
No pokud jsi v prvaku nebo v nizsich rocnicich, tak tam je to skoro jedno. Predmet budes opakovat. Ale pokud jsi v poslednim rocniku, tak tam to jde ztuha. Nevim na jaky skole jsi, ale u nas na FEKT VUT v Brne je pekny bordel. Ten kdo ma stesti, tak ma klidne i 5 zkousek behem jednoho tydne.
Vyjimka neni ani to, ze se dve zkousky kryji. A to nemluvim o par kantorech co neumi dodrzovat predpisy - Bud to udelas nebo ne. Zadne dalsi opravky nejsou.
Pro ostatni. Na ten Nuselak se zrejme nedostanu. Takze se mnou uz nepocitejte. Snad mozna v cervnu :)
jj, vic zkousek v jednom tejdnu neni zadna vyjimka(i kdyz oproti Tomíkovi mam zývačku;-) )
ale ted mam dobrou naladu, protoze po dnesku mi zbejvaj uz jenom 3 zk a 1 zapich.
takze mozna pujdu az v cervnu s Tomíkem...
jj prituhne,verim tomu...