Hudba

Jak mám zprovoznit hudbu?Normálně mě to jde ale na stránkách už ne :( Plíís poradte !
<embed src="./angels (Acoustic).mp3"
nepouzivej v nazvech souboru mezery (a diakritiku), jsou s tim problemy. dodrzuj velka a mala pismena, a.mp3 a A.MP3 jsou dva ruzne soubory. no a samozrejme ta mp3 musi byt nahrana na serveru.
tak a ted: nedavej to tam. lidi to prudi. poslouchaji si vlastni hudbu, prijdou k tobe na stranku. najednou (po urcite dobe, az se ta mp3 stahne, coz trva) jim do toho zacne hrat hudba na tve strance. bude jim to vadit. co udelaji? bud tu hudbu na tve strance vypnou (pokud to nejak jde, treba tam mas na to tlacitko) nebo z tve stranky odejdou a zavrou ji.
to je fakt. Hudbu na pozadi vyslovene nesnasim. Nemusim si ani zrovna nic poustet, ale dost casto otviram hromadu oken na pozadi. Jednou se mi stalo, ze dve z nich zacaly najednou prehravat hudbu a to me tak vydesilo, ze jsem nebyl schopnej to vypnout-tak sem prislusne stranky zavrel.

Za be: Pokud budu chtit, tu muziku si k tomu pustim sam. Docela mi vadi, kdyz se stranka nacita minutu jenom kvuli tomu, ze mi nekdo chce vnutit svoji muziku.
radsi naopak:

<klik>tlacitko, kterym si muzete pustit supr hudbu</klik>
<klik> to je hezky, bojuj za to a treba se objevi novy verzi (x)html :D
spis <click> ne? :)
Ještě horší je, když hraje reklamní banner, a to ještě pouze po najetí myší na něj. Jednou se mi to stalo - banner byl umístěn tak, že se přes něj jet muselo, resp. velmi špatně se jezdilo kolem tak, aby se dalo najet na nějaký odkaz. Takže ticho, ticho, najednou strašný rámus, cuknu a ticho. Byl to hnus. Naštěstí jsem to už dva roky nepotkal.
ROFL
JJ hudba na strankach je niekedy otravna ... teda hlavne ak je od veci , ale ak je stranka co ja viem o stredoveku a je k tomu nejaka dobra hudba tak to vytvara dobru atmosferu . ale aj tak by som tam dal daco na vypnutie hudby ... alebo je este jedna moznost stiahnut si odniekial flash music player alebo javascript ... efekt to ma zarucene dobry ;)
sice to muze delat krasnou atmosferu, ale mam otevrenejch deset oken a na jednom z nich hraje muzika.Zapomenu na to, ze posloucham temer vzdy svoji muziku, tak kdyz si prepnu okno, to mi ma delat ta hudba atmosferu stredoveku i na strankach o IT pri cteni nejakeho zajimaveho clanku, na ktery se kvuli tomu nemuzu ani poradne soustredit?