Podivné vrzání...

no mám problemo na mé stránce když dám aktualizovat tak to nějak divně zavrzá.. hcci se zeptata jestli je to mnou nebo jestli ot dělá i jiným lidem,..... díky" =)
co myslis tim zavrza?
Zkus rozebrat, promazat a složit myš, třeba vrže nějaké její tlačítko. Pokud ani to nepomůže, zkus vyměnit síťový kabel, třeba vrže on.
nebo to způsobuje monitor v reakci na konkrétní kombinaci barev a textu... Mně se vrzání ozývá když se nedopatřením dostanu na kombinaci světle zeleného pozadí s růžovými proužky (příp. naopak) a žlutého textu s blikajícím rámečkem...

... nebo že by to dělaly zuby?
omfg :DDDDDDDDDDDDDDDDD tohle je moc
LOL :D
DeedX: to nebudou zuby, ale přemíra luštěnin. V mém případě totiž tebou popsaná barevná kombinace způsobuje silné šoky, projevující se nervními pohyby myši a mačkáním tlačítek, což má za následek zrušení těchto barevných kombinací.

Já bych raději zůstal u toho síťového kabelu, nebo bude problém kdesi mezi monitorem a židlí (ty dnešní kolotočové židle jsou dost náchylné k vrzání).
Nípal: máš na mysli aktivní projevy luštěnin vyvolané silnými emocionálními zážitky umocněné zmiňovaným neustálým aktualizováním stránky?
Nicméně je vidno, že příznaky se různí - moje myš zůstává ledově klidná ať je na monitoru cokoliv...

Napadá mě další přičina - třeba autorka nevěřím svým očím a při každém osvěžení webu se neudrží a procedí velmi rychle mezi zuby: "co to sakra je", přičemž právě slovo 'sakra' zhuštěné na velikost mikrokrychle způsobí vrznutí.
DeedX, ty jsi genius, na oči jsem zapomněl. Pokud má autorka skleněné oko, ať si je laskavě vyleští.
A rovnou může využít mazadlo od promazávání myši na přemazání mazatelných oblastí dotyčného oka... pro jistotu.
Na myš bych to preci jen nesváděl, jednou jsme doma měli kočku a od té doby si myš ani nevrzne...a v dobách Internetu je dost možné,že její traumatický zážitek se šíří po kabelech rychlostí slova "sakra" zhuštěného na velikost mikrokrychle...
..treba rodice si sli zavrzat, kdyz to psala.. :)
Stačí odstranit ze zdrojáku ten bgsound s odkazem na vrznuti.wav.
Ty we, už dost, to bolíííí :))))))
ne.. dělá to i na jiných stránkách.....
Ty jo. Reakce az po 24 dni :)
aspoň že tak.. ;)
To muselo být pěkně dlouhé vrznutí... (těch 24 dní)
:D