hoj lidi zdravim vsechny :-) hele nemate nejakou radu jak dlouho cekat nebo co delat aby se zvetsila navstevnost svych stranek? www.jediacademyfiles.wz.cz info: muzete si tu stahnout co chcete ohledne SW JA , elektro.. SW kniha, videa, info o hre ,dema a moment mesice a i vtipy tu jsou take jen jako rozptyleni pls rady :-)
no nevim jinak web docela jde jako pekny sem milovnik JA neoc si stahnu urcite :-) a rikam i ostatnim nato ze to je tak malo tech veci na to webu je uz dost :-) zkus cekat... nebo no vcela.net nevim treba je neco lepsiho muzete mu nekdo rict? ale zadaco vcela je tez... jinak jeste jednou GOod
nedelej z nas blbce. Takhle si moc dobrou reklamu neudelas. Priste se aspon odhlas, aby nebylo videt, ze si odpovidas sam sobe.
to sem mebyl ja ale RODAN spolu redaktor hmmm :-)
:D to je neuvěřitelnej vůl -> "to jsem nebyl já..." LOL LOL LOL :-D
a podepíše se jako max payne :D to je kokot... tak to sem neviděl..ROFL
dejme tomu ze MaX PaYnE a Phill nejsou jedna a ta sama osoba, ale spoluredaktori. pak bych bral jako lepsi, kdyby ste si tu kritiku resili radsi prez icq...
imho, zvednout navstenost webu muzes celkem snadno originalitou a kvalitnim obsahem.
a dodatek ke spookovi:
... a nikoliv blbejma příspěvkama ve fóru.
heh.. já nevim, ale proč mi to tak moc připomína tenhle web:
http://lucasarts.com/products/jediacademy/
..a mozna jeste tenhle..
http://lucasarts.com/products/outcast/html/
hh... chtel sem dal nadavat, ale zachranili to knizni podobou ;)
kua, to je vtipný... to sem nebyl já... to byl RODEN, kterej odpověděl hned pár minut po založení tohoto tématu... :-) no dobře... nebodu se smát! :D :D sorry, neubránil sem se.
P.S. že je to šablona? Vycházim ze zdrojáku, web je na pevní pohled pěkný, ale když vidim tak šílený prasárny, tak si říkám, jak je možný, aby udělal takový pěkný web. Za druhé když by uměl dělat takový pěkný web, tak by určitě uměl i nastavit anketě a návštěvní knize takové barvy, aby tam ladily... a kdyby uměl udělat takový pěkný web, tak umí i správně nastavit kódování češtiny... Jo jo... je to šablona... IMHO