Hodnocení ... :)

> http://www.fortminor.linkinpark.cz/

Tak co na to říkáte? Co mám ještě zlepšit? Pořádně mi to zhodnoťte prosím. díky.. :)
hodně zajimavej a zvláštní web.. prostě takový kombinace se neviděj, ale mě se to mooc libí =) jenom bych zvětšil/zvýraznil položky v menu... nějak se tam ztrácej..
menu zesvetlit, jak rika Marcus. Jinak je to moc pekny. Akorat bych este uvital, kdyby v diskografii po vyberu alba, jak se zobrazi songlist, byla moznost zobrazit kliknutim na kazdou pisnicku jeji text. Vim, ze tam jsou i lyrics zvlast, ale tohle je to, co me dost casto stve - ze to nejde.A po kliknuti na obrazek alba ho zvetsit, pokud je to mozne. Nemusi to byt zrovna 1024×768, ale nejak proste.
AD Guestbook, resp. "Pro refresh NEpoužívejte aktualizovat čili F5. děkuji. ". Da se to obejit jednim refreshem po ulozeni zaznamu do databaze (klidne refresh na tu samou stranku, ale uz bez POST dat). Bylo by to mnohem lepsi.
Na uvodni stranku by IMHO stacilo vypisovat mene novinek a na konec dat odkaz na "starsi".
Ke kodu: <div id="banners"><a></a></div> co to je? BTW. Menu bych udelal spis jako UL. S CSS si s tim pak muzes delat co chces (i radkove menu, bez odrazek atd.)

Jinak chvalim a gratuluju. Originalni a pekne.
vypadá to celkem pěkně, css fajn, ani jsem nekontroloval validitu, zřejmě bude ok, pak ještě ten obrázek nahoře bych asi spíše udělal přes css a pak mi některé části příjdou takové prázdné, možná by to chtělo ještě přidat nějaké decentní prvky.... counter mi příjde zbytečný... no a ten refresh v GB je celkem blbost, znám spoustu lidí, které by ten nápis vyprovokoval k tomu, aby refresh dali klidně 100x, lepší bude to ošetřit, není to nijak složité..

celkový dojem 85/100
menu teda vylepsim, gbook je jen tak na chvili, chystam nejaky s vyuzitim db, to s tema novinkama udelam strankování, jinak díky všem.
Adolf rika - pekne :)
Kyk: diky :)
just-paja rika - just-nice.
A si si jisty ze je to tvuj web?!

-------------------------------------------

Created by pepe...

-------------------------------------------
jeho starej nick
Rellik : jo presne tak . muj starej nick, jeste ho skoro vsude pouzivam pac me tak zna vic lidi. ;)