Antivirus

Hledám nějaký dobrý antivirus pls poradtě který je dobrý a z kama ho stahnu. dík
Verze na vyzkoušení se dají stáhnout ze stránek výrobců. Plné verze si hledej sám, ale dají se na stránkách výrobců koupit.

Záleží na tom, co od svého antivirového programu očekáváš. Docela často se však doporučuje NOD32 a já s tím souhlasím, je to na osobní použití nejlepší existující antivirák.
NOD32 je dobrý, Avast je free
Ja mam Kaspersky antivirus a nemuzu si stezovat...
já mam antivirus AntiVir ... zatim nemůžu posoudit, dřív nebo pozdějci si stráhnu třeba NOD32 a uvidim..
ja k ochrane (te internetove vy vtipalci) pouzivam zakoupeny Norton Internet Security 2005 a muzu jen doporucit

- firewall, antivirus, antispam v jednom
- lehce konfigurovatelny a spolehlivy firewall, jednoduche nastavovani vyjimek atd (na HW firewall asi samozrejme nema, ale to snad imho zadnej antivir)
- pravidelne, caste aktualizace - jak programu, tak virove databaze
- user - friendly
- za to co obsahuje myslim ze stoji jen neco okolo 30 euro
Dík stáhnul jsem si Nod32 zatím pouze zkušební verzi a jsem spokojenej no uvidíme možná si ho i zakoupím.
Nod32 mam aj ja
Aj ja. O jeho existenci na mem kompu ani nevim ;) Moc nezere, sam si tise aktualizuje databazi, a kdyz jsem mimo sit, tak neotravuje.
hmm, tak AntiVir nenji dobrej nápad. při výkonu tohodle nb to bylo naprd. pač se doba načítání/zapínání windows prodloužil o nejméně minutu.
(Mobile Intel Celeron II, 650Mhz/ 256 MB RAM)
Ja osobne pouzivam zakoupenej Avast! a musim rict, ze po zkusenostech s AVG je to naprosto uzasnej vynalez!

Nevim, jestli to znate, ale na odkazu nize muzete vyzkouset, jak vas antivirus reaguje na pravej virus, ztazenej z netu... Je to naprosto neskodnej virus a pokud vam ho antivir objevi, rekne vam, ze to je virus 'EICAR Test-NOT virus!'... Pokud vam tenhle virus neco znici, muzete me zmlatit (podle IP ;-)
ODKAZ: www.sh-clan.wz.cz/1.htm
Měl jsem noda a S-KPF ... Před pár dny jsem vyměnil za AVG 7.1+firewall, AVG mi po NODu nic nenašlo, uvidíme za pár týdnů. Já mám Win XP Prof.Reloaded (u nás asi nejznámější Hulánův článek o nLite, abyste věděli co to je, kdo není zasvěcen ;) ), tak až projedu PC NODem po AVG, pojedu jen na firewallu a antivirem jen občas zkontroluju a zase odinstaluju. Jen nevím kterým, ale uvidíme :-D. To znamená, doporučuji NODa ;)