Zdravim :D kouknete na 50°40'20.31'' N 14°26'21.14'' E :D praze zkousej malovat strechy ale nejak se jim to na tom slunicku roztejka :D
Jak tenhle Google Earth funguje, nedaří se mi najít např. Liberec.
tak to ses na tom uz hodne spatne :D
hihi, já jsem rád, že jsem dnes vůbec našel, kde bydlim
Kdybych chtěl najít na konkrétní adrese jestli tam parkuje auto určité barvy, šlo by to? Všechno je nějak rozmazaný. Nedá se to někde zaostřit?
synergic: ty fotky nejsou zrovna porad obnovovany. Foti se pri bezoblacnem pocasi, ale nevim jak casto. A zaostrit neco co je rozmazany nejde, kdyz neexistuje image s vetsim priblizenim/rozlisenim
Ty fotky jsou moměntálně starý asi tři roky. konkrétně ty v Praze obsahují spoustu chyb. Koukněte třeba na Nuselák nebo Čechův most
ale koukal jsem napr. na New york na ty obytný čtvrtě co jsou na sever od centra a fakt bych tam chtel bydlet .. je to parada
mrkvo: a zkontrolovals jestli jeste stojej dvojcata?
No ja kdyz jsem se na google earth dival poprve (uz asi pred par mesici) tak tam dvojcatka uz nebyla. Jen pusto a prazdno.
Ale mohu rict, ze uz jsem procestoval pekny kus cesty. Eifelovu vez, koloseum, pyramidy v Gize, sochu svobody, dvojcata, Vatikan, Prahu :), jednu stranu tunelu Eurostar na strane Anglie (druhou stranu - Francii - jsem nak nenasel), Londyn, opera v Sydney, a co ja vim co jeste. Akorat mne sere, ze nemuzu najit, videt velkou cinskou zed :(