Upozornění pro všechny uživatele!

ale nechali ho volně k další registraci - imho je to freehosting teda volný pre kazdého kazdý má právo sa zaregistrovat ide o to ako sa k tomu postaví po registrácii. good luck
jasne, to by se pak cela domena webzdarma.cz mohla vyradit z free uzivani, protoze s ni jde nejvice prasit, vymyslet nazev pro nejakou klamaci prasarnu neni tezky a sysbackum bych rekl neni jediny nazev ktery jde pouzit a urcite jde pouzit lepsi ...
urcite jde pouzit lepsi. poprave uz mi wz timto zpusobem zablokovali priblizne 2 domeny, zrusili bez blokace dalsi 2 a este 1 funguje... :)
No zas máš čím zamachrovat. Docela by mě zajímalo, jestli umíš jen vochcávat a podrážet, nebo jestli umíš stvořit i něco jinýho. Žebrat heslo by uměl kdekdo....
myslím, že bloknout doménu webzdarma jen kvůli těmto anomáliím nemá cenu. Za chvíli by se mohlo objevit sysbackup.wz.cz,... apod.
ale to už není tak důvěryhodné, neboť když to vezmeš, vstupní stránka pro jakékoliv operace je www.webzdarma.cz (z www.wz.cz to přesměrovává stejnak na www.webzdarma.cz)
Při pohledu na adresu, kde je subdomena.webzdarma.cz (subdomena se zajímavým systémovým a technickým názvem), tak tomu se uvěří docela snadno.
ale pokud by byla adresa zapsána subdomena.wz.cz, už to není tolik důvěryhodné.

cURLy bOi: tebe asi hodně uspokojuje, když se o tobě baví v souvislosti s něčím "počítačovým" viď? ale nemyslíš, že zkoušet různé fígle, "ochcávky" na obyčejných uživatelých je hnus? jestli umíš to co umíš, tak hackni stránky microsoftu a napiš jim do indexu, ať dělají lepší programy, pokud možno bez chyb ;).
"ale nechali ho volně k další registraci - imho je to freehosting teda volný pre kazdého kazdý má právo sa zaregistrovat ide o to ako sa k tomu postaví po registrácii. " - je sice pravda, ale mnohem slušnější je na tyto stránky na nějaký čas dát upozornění, že se stalo to a to, protože mohou být uživatelé, co to do dnes neví.
ale mnohem slušnější je na tyto stránky na nějaký čas dát upozornění, že se stalo to a to - Mno keby ludia prv nez sa zaregistrujú viac o tom cítali nebolo by to ani potreba napríklad tu... Ale ludia sa zaregistrujú ze chcú web a nevedia ani co je html tím nikoho nepodcenujem bohuzial je to tak a tak sa pýtajú to a takto preco je to tak co by mali vediet prv nez pristúpia k registrácii tak bohuzial niet sa co divit ze sa stávajú takéto veci a lahko sa takto (neskúsený) nechajú nachitat.
stejně tak mohlo být varování vypsané jako novinka, poslední novinka z 11.7. také už není moc čerstvá
sry za spozdeni, trochu sem na tenhle thread zapomnel. nuze tedy:
Majkls: prirozene ze umim i neco tvorit. i vytvoreni systemu ktery zachytava hesla zjistuje jejich pravost vyzadovalo jistou davku tvorivosti ;) jinak pisu v php, sem tam visual basic, site, security, znas to...

jinak imho je bez efektu blokovat cokoliv protoze kazdej s byt jen mirnou davkou psychologickyho nadani dokaze udelat neco podobneho. porad se tu vedou diskuse o tom ze krast hesla soukromym bezucelnym strankam je spatne a kdesi cosi. pochopitelne ze nejsem jeden z tech co zdemoluje stranku jak muze za pouziti vyse zmineneho deface, pokud to nemam uz predem v planu a to vetsinou nemam pokud si o to nekdo vylozene nerika (viz. nektery dotazy v googlu "curly boi site:radekf.net"). prijde mi zbytecny nicit cizi praci pokud me tato nejak nekompromituje nebo osobne nerozciluje. toliko k memu popisu prace.
ted sem si vsimnul ze zdenek zaregistroval moji puvodni domenu... imho teda zbytecna pece, moc ste to lidi nafoukli takze stejne tu domenu nemuzu znova pouzit :D
cURLy bOi:
vyjádření,že:
prijde mi zbytecny nicit cizi praci pokud me tato nejak nekompromituje nebo osobne nerozciluje

ukazuje, že jsi nebezpečný magor
spíš puberťák co si léčí komplexy méně cennosti
<HTML>Kamajkl: To asi každý hacker. Jen pár se tím opravdu živí - ať už jako bezpečnostní poradci, nebo jako součást organizovaného zločinu.</HTML>
Mno. mittnick taky nebyl zrovna hacker. A jak dopad. nejdřív ho zašili, pak mu někdo vyháčkoval stránku :)) No nic. Jinak doufám, že jste někdo nezapomněl pravý význam slova hacker.

Jinak naboření školní počítačový sítě na win32/NT zvládne kdekdo. Horší je nabořit unix like systém, pokud není admin lama. Inu jak psali v jednom článku v rámci monitorování pomocí BB. Pokud vidíte IIS, je to OK. Háčkování unixových mašin se vyhýbejte. Systém vám totiž obvykle pěkně zatopí, než je dostanete. Podotýkám, že dobře zabezpečený a včas záplatovaný win32 taky pozlobí. Než se dostanete k RPC ;-) Jakmile k tomu dojde, je systém na lopatkách.
ds:
at nebezpečnej magor. Tak jsem si vzpomněl na jednu hlášku ve článku na živě. Až bude mít babu, ono ho to přejde :)))
Kamajkl: jo, to je druhá možnost
<HTML>Majkls: souhlasím, přejde, ale: tyhle lidi mají fanynky, ale ne HOLKY, se kterýma by chodili.</HTML>
No to je kaše s tím iťou.
eh,... az bude mit holku tak ho to prejde :) nechapu jak by mohla mit partnerka vliv na hacking, rozhodne znam spoustu lidi co v tom pokracujou i kdyz nejakou maj... :) takze to je trochu mimo.
ad. silenec: proc bych mel bejt nebezpecnej magor? obcah ty citace byl prece docela logickej
cb: velkej vliv, velkej... minimalne na to nebudes mit tolik casu, jako mas ted.
cb:
http://backup-server.webzdarma.cz/
už to zase zkoušíš?
cb: tak tohle mě fakt dostalo. phishing nepokládám jako příliš silný prvek sociálního inženýrství a už vůbec ne jako prvek psychologického nadání. phishing je nejotřískanější druh sociálního inženýrství. je vidět, že jsi přerostlej prcek, co si hraje na písečku. nepřijde mi profesionální, že ses možná narodil 30. 12. 1989 (rokem to víceméně sedí). je taky možný, že bydlíš v okolí prahy. proti haxorům nic nemám, ale na takový prudili (bráno v globálním měřítku), co se vzrušují z toho, že jim cizí lidi nevědomky posílají heslo na mail mám více méně zlost. nepříjemný je si měnit n hesel kvůli jednomu rádobi hackerovi (předpokládám, že běžní frantové pepikové mají všude stejná hesla...)

psychologii nerozumíš, sám se svými slovy a řečnickou kompozicí prozrazuješ. vytvoření backdooru, ověřovače loginu umí snad každej programátor, chci ti do očí říct, že nejsi žádný mistr, tak bejt tebou se tu nevychloubám. mám přátele v soukromé organizaci pro odhalování kybernetického zločinu, kteří umí pracovat opravdu dobře... a trestaje hříšníky nejen podle zákonů, ale také represivních psychologických metod.. když to už nikdy neuděláš, budíž na tobě. ale sleduju tě jako oko v hlavě. zapomněl jsi za sebou smazat stopy, což ti může být osudné a pokračování ti vynese pouze problémy. pokud se napravíš, tak jakoby se nic nestalo...
Docela pěkná diskuse. :-)
- henten kudrnatý chlapec je fakt dítě
- "eh,... az bude mit holku tak ho to prejde :) nechapu jak by mohla mit partnerka vliv na hacking, rozhodne znam spoustu lidi co v tom pokracujou i kdyz nejakou maj... :) takze to je trochu mimo."
Tohle pobavilo, přesně podle "kdo nezažil, nechápe", ale to je nepředatelná informace. Tohle se "vyhackovat" na netu prostě nedá. Ale to snad pochopíš, jestli tě nějaká uloví. Z tvé strany to zatím na aktivitu nevypadá. :-) Nic ve zlém. Ale doporučení: jestli chceš mít děti, (vřele doporučuju, je to jistý druh nesmrtelnosti), tak zvedni zadek ze židle, trpí tím spermie.
- frajeři používají háčky a čárky a jsou schopni říct vše česky (to platí nejen pro kudrnatého chlapce). Používání anglických výrazů sice vypadá "cool", (hezký překlad je "prďácky"), ale tím zapůsobíš zase akorát na děcka. Je fakt, že se cizí slova používají hodně, ale je dobré je používat tam, kde jim lidi rozumí, tady to píšeš v podstatě veřejnosti a já ve svých 9 letech (mentálně) tomu třeba nerozumím. Takže žádám starší děti (starší jako já), aby mě netrápili.
Fakt pěkná diskuse. :-)
michael le: tohle myslis vazne? "ale sleduju tě jako oko v hlavě. zapomněl jsi za sebou smazat stopy, což ti může být osudné a pokračování ti vynese pouze problémy.". takovejch jako ja sou tisice, nevim jestli se vubec nekomu vyplati se s timhle zahazovat. je to asi jako kdyz exemplarne potrestali cloveka co sdilel na dc 700gb. imho je to uplne o nicem...
Tech blbecku muze byt tisice. A proc by to melo byt zbytecny? Tak zacnou u tebe. Najdou te, chyti, vykuchaji te a budes pak odstracujici pripad pro ostatni.