Diskuze na téma Blog.cz

Navrhuji diskuzi na téma Blog.cz. Co si o tom myslíte?

Můj názor je prostý... ...na jednu stranu je to jediná možnost pro všechny ty 13ti letý puberťačky žijíci ve světě Bravo a Cosmogirl jak se někde projevit, ale na druhou stranu neznám dostatek sprostých slov, abych narovinu řekl, co si o tom myslím. Jinak zdá se to jen mě, nebo všechny blogy sou o tom samým?

Rád bych otevřel toto téma právě tady, protože mám aspoň jistotu, že jsou zde normální (inteligentní) lidi, kteří něcí ví o psaní stránek...
Blog.cz a tvorba internetovych stranek nemaji absolutne nic spolecneho. Jedna se o system, kde kazdy registrovany uzivatel ma svuj kousek databaze, do ktereho uklada svoje prispevky. Muze si zvolit vzhled prezentace techto dat, rozlozeni atd., ale vubec netvori samotne webove stranky. Ty jsou jiz vytvorene autory projektu a jsou uzivatelem jen naplnovany. Mne osobne nevadi, nevidim duvod, proc by mel byt nekdo v prezentovani cehokoli na Internetu omezen tim, ze neumi HTML. Vsak abych mohl ukladat soubory do adresaru, take nemusim zrovna znat strukturu alokacni tabulky souboru.
Mimochodem, nemusi se jednat zrovna o pubertaky, muzou to byt i tricetileti nebo sedesatileti lide. Nikde neni dano, ze na Webu surfuji pouze mladi.
blogy 13letych pubertacek... nectu.
nemyslim si, ze vsechny blogy jsou o tom samym. mozna tak vsechny blogy 13letych pubertacek... ale ty nectu.
proti systemum typu blog.cz nic nemam, je to spis plus. jestli tam nekdo pise blbosti, tak to nectu a tim padem je mi to sumak.
<HTML>To je takhle se vsim :] Pravekej clovek zabijel lukem a sipem, pak prisel Smith & Wesson a umoznili to vsem :] Stejne jako si blog kazdej musel napsat sam nebo pouzit hotovy jako wp, coz ale i tak vyzadovalo prinejmensim mirnou znalost php & html. A pak prisel blog.cz a umoznil to vsem... A stala se z toho fraska, obecne 90% internetovych stranek je brak</HTML>