Vytvoření počítadla na stránce

Prosím Vás, nemáte někdo jakýsi návod na vytvoření počítadla na webové stránce? Počítadlem myslim, kolik lidí navštívilo dnes stránku a kolik celkem a pod. Poraďte mi prosím. Děkuji.
tady se snad dozvíš vše potřebné ;-)

http://toplist.cz/infopanel.html
Děkuji za radu.
Tak nej vec je webalizer. To ukazuje nejen pocet lidi, ale i jine veci. Se divim, ze wz.cz podobne statistiky nevede a nezobrazuje. Tam by bylo videt, kdo na co klika z jakych webek, vyhledavacu.
Dobre se tak da zjistit, na co se klika nejvic a usporadat podle toho menu a tim vlastne snizit zatez.
Jsem spokojený s TOPlistem. Jako počítadlo na stránky je fajn.
Co se týče podrobnějších statistik, používám Google Analytics, které jsou naprosto podrobné a mají přesně to, co Petuv webalizer. Stačí si do stránek dát malý javascriptový kód a vidím návštěvníkům mých stránek"až do kuchyně".
= Zdenek (aikijutsu.wz.cz) = To si nekde pletes, to neni muj webalizer. Ja to ani nepouzivam, jen bracha na serveru. Ja mam take toplist.

"Stačí si do stránek dát malý javascriptový kód"
to je presne ono, proc se pouzivaji webalizery a ne pochybny JS kod. Kdyz nekdo vypne JS nebo posle JS jine udaje, tak se ti statistika z nepresni a vysledek je tentyz, jako s toplist pocitadlem.
Navic konkretne google kod mam nastaveny v AdBlok, protoze po nem pada Firefox.

Nicmene, jak rikam, ja mam taky pocitadlo a staci mi to.
2peta
==Kdyz nekdo vypne JS nebo posle JS jine udaje, tak se ti statistika z nepresni a vysledek je tentyz==

Ale prdlačky! Ten script počítá všechny přístupy na stránky a nezáleží na tom jestli má někdo javascript vypnutý, protože je uložený někde, kde mají javascript zapnutý pořád (nějaký server od Google na kterém fungují Google Analytics). Mám to odzkoušené, protože mi to bere i přístupy od kamaráda, který je paranoik a javascript má pořád vypnutý. Statistika nuda je, má však cenné údaje..
... a nebo:

http://blahapet.wz.cz/index.php?file=525
nebo toto?

http://counter.cnw.cz/